Ποια κόμματα υποστηρίζουν τους τούρκους διαδηλωτές, και ένα κατασκοπευτικό θρίλερ!

🕔02/06/2013 - 20:40

Τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των Τούρκων διαδηλωτών εκφράζουν στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και οι Οικολόγοι Πράσινοι. ΟΙ Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουν έντονο προβληματισμό για την «αθέατη «εμπλοκή» στα γεγονότα του Τουρκικού στρατού», αλλά και τις εικόνες που θυμίζουν ... 1955.

Και τα τρία κόμματα της κυβέρνησης, σιωπούν ηχηρά για τις εξελίξεις στη γείτονα χώρα.

Στο πλαίσιο των ελληνοτουρκικών σχέσεων να σημειώσουμε ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει μια πολύ περίεργη ιστορία «εξυπηρέτησης» των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια, που θυμίζει θρίλερ κατασκοπίας, αλλά υποδηλώνει την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διεθνών συμβάσεων από την ελληνική κυβέρνηση...

Αναλυτικότερα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εκφράζει «την αμέριστη αλληλεγγύη του στον τουρκικό λαό, στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές της πλατείας Ταξίμ και όλης της Τουρκίας» και τονίζει ότι «η διαμαρτυρία που ξεκίνησε με αφορμή το πάρκο Γκεζί έχει εξελιχτεί σε μια εξέγερση για τη δημοκρατία, τις ελευθερίες, την αξιοπρέπεια. Η πολιτική Ερντογάν αποτελεί δείγμα του βάρβαρου νεοφιλελευθερισμού της «ανάπτυξης» και της «ανταγωνιστικότητας» που παρουσιάζεται και στις χώρες του νότου ως παράδειγμα προς μίμηση. Του νεοφιλελευθερισμού που εξαθλιώνει τους λαούς και καταργεί τις δημοκρατικές ελευθερίες. Όπλο της τουρκικής κυβέρνησης είναι η κρατική καταστολή και η  σιωπή των εγχώριων media, σύμμαχος των διαδηλωτών, όμως, είναι ένα διεθνές κίνημα αλληλεγγύης, που περνά τα όρια της Ευρώπης», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Πιο προβληματισμένοι οι Ανεξάρτητοι  Έλληνες, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία με καταστροφές που πραγματοποίησαν διαδηλωτές στην εξωτερική όψη του κτηρίου της ελληνικής πρεσβείας. Δηλώνουν ότι παρακολουθούν το θέμα πολύ στενά και στέλνουν μήνυμα ... ανησυχίας λέγοντας «ότι κανένας δεν δικαιούται να μην επαγρυπνεί, καθώς δημιουργεί ανησυχία η αθέατη «εμπλοκή» στα γεγονότα του Τουρκικού στρατού. Επίσης διατυπώθηκε η ανησυχία ότι την ώρα που κάποιοι δεν βλέπουν τίποτα τυφλωμένοι από τα σχέδιά τους για την «ελληνοτουρκική φιλία», στην Κωνσταντινούπολη πολλές λεπτομέρειες θυμίζουν 1955».

Το ΚΚΕ καταδικάζει «την καταστολή και τον αυταρχισμό της τουρκικής κυβέρνησης Ερντογάν εναντίον των διαδηλώσεων στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλες πόλεις της Τουρκίας. Εκφράζει την αλληλεγγύη του στο λαό και τη νεολαία της Τουρκίας, όπως επίσης και στο Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας που συμμετέχει ενεργά στις λαϊκές κινητοποιήσεις».

Η υπόθεση της απαγωγής και απέλασης Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα...

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την απαγωγή και απέλαση του τούρκου πολιτικού πρόσφυγα, Μπουλούτ Γιαϊλά:

«Η πρωτοφανής, γκανγκστερικού τύπου απαγωγή και απέλαση του 26χρονου τούρκου πολιτικού πρόσφυγα, Μπουλούτ Γιαϊλά, αποκαλύπτει την κυβερνητική επιλογή καταπάτησης των διεθνών συμβάσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους πρόσφυγες και την υποταγή του Σαμαρά στους εκβιασμούς του Ερντογάν.

Ο 26χρονος Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας Μπουλούτ Γιαϊλά απήχθη με γκανγκστερικό τρόπο το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου 2013 στην οδό Σόλωνος, στην Αθήνα, από «αγνώστους» και μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε άγνωστο σημείο.
Ο Μπουλούτ Γιαϊλά, σύμφωνα με καταγγελίες συμπατριωτών του, θύμα βασανιστηρίων στην Τουρκία, είχε προ ολίγων εβδομάδων αποστείλει γραπτό αίτημα προς την Διεύθυνσης Αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ., ζητώντας να καθορισθεί η ημερομηνία προσέλευσής του με σκοπό να υποβάλει αίτηση ασύλου.
Όπως κατάγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες, υπήρχαν βάσιμες υποψίες ότι οι δράστες ήταν αστυνομικοί, αν και δεν έφεραν στολή, και το αυτοκίνητο, με το οποίο μεταφέρθηκε, όπως επιβεβαιώθηκε αργότερα ανήκε στην δύναμη της Αστυνομίας, αν και δεν είχε σαφή υπηρεσιακά διακριτικά. Αμέσως σχεδόν το γεγονός της απαγωγής δηλώθηκε επισήμως στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Από το πρωί της επόμενης μέρας βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, στελέχη πολιτικών και κοινωνικών οργανώσεων και δικηγόροι προέβησαν σε συνεχείς και επαναλαμβανόμενες ενημερώσεις, παραστάσεις και εκκλήσεις προς τις αρμόδιες Αρχές και δημοσιοποίησαν το γεγονός. Εν τούτοις, μέχρι και το Σάββατο το πρωί η Ελληνική Αστυνομία διαβεβαίωνε κατηγορηματικά και … υπεύθυνα (;) ότι «καμία τέτοια προσαγωγή ή σύλληψη δεν έγινε από την υπηρεσία», ότι «κανένα όχημα της ΕΛ.ΑΣ», με τα δημοσιοποιημένα στο μεταξύ στοιχεία, «δεν χρησιμοποιήθηκε για τέτοια αποστολή», και ότι «σε κανένα κατάστημα της ΕΛ.ΑΣ». (αστυνομικό τμήμα, ΓΑΔΑ, κέντρο κράτησης ή οπουδήποτε αλλού) «δεν κρατείται ο Τούρκος υπήκοος Μπουλούτ Γιαϊλά».
Και ήταν αλήθεια, γιατί το Σάββατο το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι ο Μπουλούτ Γιαϊλά, πολιτικός πρόσφυγας με επισήμως καταγεγραμμένη πρόθεση κατάθεσης αιτήματος προς την Ελληνική Δημοκρατία για την παροχή ασύλου, φυγαδεύτηκε χωρίς καμιά επίσημη ή νόμιμη διαδικασία, παραδόθηκε στις τουρκικές αρχές και ήδη κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Κωνσταντινούπολη !
Όπως ο ίδιος αφηγήθηκε στο συνήγορο του, επιβίβαστηκε βίαια στο πρώτο ΙΧ, από άνδρες που μιλούσαν ελληνικά και στη συνέχεια τον μετεπιβίβασαν σε άλλο ΙΧ, όπου τον συνόδευαν άνδρες που μιλούσαν Τουρκικά και Αγγλικά. Μετά από πολύωρο ταξίδι έφθασαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου και παράνομα τα πέρασαν κάτω από τα συρματοπλέγματα και στη συνέχεια έγινε η σύλληψη του στο Αστυνομικό Τμήμα της Ανδριανούπολης!
Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή αυτή καταπάτηση κάθε έννοιας νομιμότητας, τόσο εσωτερικής, όσο και διεθνούς.
Είναι πλέον βέβαιο ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έχει υποκύψει στα πιο αντιδημοκρατικά αιτήματα του Ερντογάν και του σκληρού πυρήνα του τουρκικού κράτους, με άγνωστα ανταλλάγματα. Είναι πρώτη φορά παραβιάζονται με τόσο βάρβαρο και απίστευτο τρόπο τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα των προσφύγων και οι διεθνείς συμβάσεις.
Επειδή τόσο ο κ. Δένδιας, όσο και το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, αρέσκονται στο να καταφεύγουν σε προπαγανδιστικές κορώνες, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θέλει -δήθεν- τη χώρα «ξέφραγο αμπέλι», η απαγωγή και παράδοση του Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα στις Τούρκικες Αρχές, αποδεικνύει ποιοι έχουν μετατρέψει τη χώρα, σε τόπο συνάντησης και συνεργασίας πρακτόρων και μηχανισμών, με τους δήθεν προαιώνιους εχθρούς, όταν πρόκειται για την καταπάτηση ελευθεριών και δικαιωμάτων.
Θεωρούμε αδύνατον να συνέβησαν όλα αυτά χωρίς άνωθεν πολιτική κάλυψη. Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και … Προστασίας του Πολίτη (!) κ. Νικόλαος Δένδιας και η Υπηρεσία Πληροφοριών οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις. Κυρίως, όμως, οφείλει να απολογηθεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός».

Η ΕΛΑΣ διαψεύδει

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛΑΣ σχετικά με σημερινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, απαντά:

« Για τον συγκεκριμένο Τούρκο υπήκοο, καμία αυτοπρόσωπη παρουσία του καθώς και καμία επίσημη καταχώρηση ή καταγραφή της παρουσίας του στη χώρα δεν προκύπτει στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο ίδιος Τούρκος υπήκοος επίσης ουδέποτε κατέθεσε αίτημα για πολιτικό άσυλο».

Η γλαφυρή απάντηση του βουλευτής Δημήτρη Τσουκαλά

 Ο Βουλευτής Επικρατείας  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, υπεύθυνος Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Δημ. Τσουκαλάς σε ανακοίνωσή του με τίτλο: «Οι μνήμες της υπόθεσης Οτσαλάν ξανά στο προσκήνιο με την Ελληνική Αστυνομία ή να παίζει θέατρο ή να έχει τεθεί στο περιθώριο», απαντά στις αιτιάσεις της ΕΛΑΣ:

«Την Παρασκευή και το Σάββατο 31.5 και 1.6.13 ξόδεψα αρκετές ώρες σε τηλέφωνα και σε συναντήσεις με υψηλά ιστάμενα στελέχη της Αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί το που βρίσκεται ο βασανισμένος Τούρκος πολιτικός Μπουλούτ Γιαϊλά.

Από τη στιγμή που τους γνωστοποίησα ότι ο Μπουλούτ Γιαϊλά απήχθη με κινηματογραφικά βίαιο τρόπο από τη συμβολή των οδών Σόλωνος και Καποδιστρίου από κάποιους που φορούσαν πολιτικά ρούχα και μπροστά στα ματιά περαστικών τον χτυπούσαν, τον φίμωσαν, και τον "τσουβάλιασαν" σε ένα αυτοκίνητο, στήθηκε;;; !!!! επιχείρηση εντοπισμού του.
Ήμουν παρών, όταν τηλεφωνούσαν σε όλα τα Αστυνομικά τμήματα του κέντρου της Αθήνας, στα τμήματα ασφαλείας, στο Αλλοδαπών, χωρίς αποτέλεσμα. Η απάντηση ήταν πάντα η ίδια. "Δεν υπάρχει πουθενά, άρα δεν τον έχουμε εμείς".

Έτσι, αναγκάστηκα να αποταθώ στον επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής, όπου και αυτός μετά από έρευνα με διαβεβαίωσε ότι δεν έχουν καμία ανάμειξη και ζήτησαν μάλιστα να μάθουν αν ήξερε κανείς το νούμερο του αυτοκινήτου.
Σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν ενήμερος και σε επικοινωνία μαζί μου ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος έκανε παράλληλες έρευνες χωρίς να έχει κανένα αποτέλεσμα

Λίγες ώρες αργότερα, για κακή τύχη κάποιων, ειδοποιήθηκα για τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου από αυτόπτες μάρτυρες. Αμέσως όπως όφειλα ενημέρωσα τον επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον αρχηγό της ΕΛΑΣ. Μισή ώρα αργότερα, με ενημέρωσαν ότι οι πινακίδες αυτές ανήκουν σε κρατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας!!!!!!

Την επόμενη μέρα το πρωί, ξαναπήγα στον επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής για να ζητήσω κάτω από τα νέα δεδομένα που είχαν προκύψει, να εντοπιστούν άμεσα το αυτοκίνητο και οι επιβαίνοντες. Και ενώ μου έλεγαν ότι ερευνούν την υπόθεση χτύπησε το τηλέφωνό μου και έμαθα από φίλους του Μπουλούτ Γιαϊλά ότι βρίσκεται στο κτήριο της Αντιτρομοκρατικής στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό μαθεύτηκε επειδή η Τούρκικη αντιτρομοκρατική ζήτησε από τους γονείς του και το δικηγόρο του να τον επισκεφτούν.

Γνωρίζουμε ακριβώς τι έγινε στην διαδρομή Εξάρχεια-Κωνσταντινούπολη. Και το αμείλικτο ερώτημα που αναδύεται είναι: συμμετείχε η Ελληνική Αστυνομία στην παράνομη απαγωγή και παράδοση του πολιτικού πρόσφυγα; Αν ναι άξιος ο μισθός του Ηθοποιού. Αν όχι, ποιες μυστικές υπηρεσίες, Ελληνικές και ξένες, ποιό κράτος ή παρακράτος πραγματοποίησαν την απαγωγή, κακοποίηση και παράδοση, και βέβαια ποιός έδωσε την εντολή.

Ο Υπουργός κ. Δένδιας αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είναι υπόλογοι απέναντι στον νόμο -απέναντι στον Ελληνικό λαό. Κι οφείλουν να απαντήσουν, πως είναι δυνατόν να καταλύεται το κράτος, να παραβιάζονται οι νόμοι και οι διεθνείς συμβάσεις γιατί έτσι επιθυμεί η τούρκικη κυβέρνηση που αυτές τις μέρες δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο με τη βάρβαρη καταστολή που εφαρμόζει κατά του εξεγερμένου Τούρκικου λαού».

Οικολόγοι  Πράσινοι: Τι ακριβώς συνέβη με τον BULUT YAYLA;

«Μια περίεργη απαγωγή, που συντελέστηκε, όπως καταγγέλλεται, με αστυνομικό όχημα, συνέβη τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα. Ο πολιτικός πρόσφυγας BULUT YAYLA, που στοχοποιήθηκε και υπέστη βασανιστήρια στην Τουρκία, "εξαφανίστηκε" ξαφνικά και την επόμενη μέρα επιβεβαιώθηκε ότι κρατείται στο Αστυνομικό τμήμα της Ανδριανούπολης, κινδυνεύοντας να βιώσει την επανάληψη του "Εξπρές του μεσονυκτίου".
Ο Πολιτικός προϊστάμενος της Αστυνομικής ηγεσίας, αλλά και η ίδια, οφείλει να δώσει άμεσα καθαρές εξηγήσεις και η Δικαιοσύνη να καταλογίσει ευθύνες στους υπαίτιους, όχι μόνο τους φυσικούς, αλλά και ηθικούς αυτουργούς, τόσο για αυτό καθ' εαυτό το περιστατικό της απαγωγής, όσο και για την περαιτέρω εξέλιξή του. Δεν μπορεί να συγκαλυφθεί πίσω από μισόλογα μια υπόθεση, η οποία αποτελεί για άλλη μια φορά εμπλοκή της χώρας σε παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Απάντηση της ΕΛΑΣ στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Διενεργείται προανάκριση

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. στη δήλωση του Βουλευτή Επικρατείας και Υπεύθυνου του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Δημήτρη Τσουκαλά

Η Ελληνική Αστυνομία επαναλαμβάνει ότι καμία αυτοπρόσωπη παρουσία του συγκεκριμένου υπηκόου Τουρκίας καθώς και καμία επίσημη καταχώρηση ή καταγραφή της παρουσίας του στη χώρα, δεν προκύπτει στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Βέβαιο είναι ότι εάν εισήλθε στην Ελλάδα εισήλθε λαθραία και ουδεμία προστασία είχε ζητήσει από την Ελληνική Δημοκρατία.

Για τον συγκεκριμένο υπήκοο είχε επιδείξει ενδιαφέρον το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, αλλά παρότι είχε προσδιορισθεί συγκεκριμένη ημερομηνία (η 21η Μαΐου 2013), για την εμφάνισή του στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και την υποβολή αιτήματος παροχής ασύλου, δεν εμφανίσθηκε.
Σε κάθε περίπτωση, μετά την καταγγελία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και εκπροσώπων άλλων φορέων διενεργείται προανάκριση.

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο: Κενό στρατηγικών επιλογών.

Δημήτρης Μάρδας

Σ τα είκοσι Μέρη του προς ψήφιση αναπτυξιακού νομοσχεδίου δίνεται έμφαση σε σωρεία ρυθμίσεων ή τακτοποιήσεων ορθότερα. Αυτές αρχίζουν από τις...

Δείτε όλο το άρθρο
Επιβάλλεται συνενόηση για το Μετρό

Γιάννης Μαγκριώτης

Η σύμβαση κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης υπογράφηκε την Άνοιξη του 2006 χωρίς ολοκληρωμένες μελέτες και με χρόνο εκτέλεσης των αρχαιολογικών...

Δείτε όλο το άρθρο
H αλλαγή Κλίματος δεν θα πέσει από τον ουρανό…

Polydefkis Papadopoulos

Η απόφαση Τραμπ να αποχωρήσουν οι ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή δημιούργησε πλήθος αντιδράσεων σε πολλές από τις 197...

Δείτε όλο το άρθρο
Ανταγωνισμός: Ραγίζοντας καρδιές

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη Άλλη μία εθνική επέτειος πέρασε. Άλλη μία μαθητική παρέλαση έγινε. Μπροστά, οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες. Οι άριστοι. Πίσω,...

Δείτε όλο το άρθρο
Περιμένοντας (;) τον επόμενο σεισμό

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη Οι σεισμοί δε σκοτώνουν -τα κτίρια σκοτώνουν. Είναι η φράση που επαναλαμβάνουν σεισμολόγοι και γεωλόγοι. «Η ασφάλεια των κτιρίων...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της εταιρίας Metron Analysis για Το Βήμα (22-9-2019) Προβάδισμα 16,5 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ , όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis. Πηγή:... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για το Skai (19-9-2019) Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση για την πρόθεση ψήφου , το οποίο διαμορφώνεται στις 13,5 ποσοστιαίες μονάδες, δείχνει... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Dark Tourism: Φωτίζοντας τα σκοτάδια του χθες - Μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του σκοτεινού τουρισμού στην Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία

Dark Tourism: Φωτίζοντας τα σκοτάδια του χθες - Μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του σκοτεινού τουρισμού στην Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία


Οι τουριστικές ευκαιρίες και οι προκλήσεις ανάπτυξης του “σκοτεινού τουρισμού” (dark tourism) για περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη, αλλά και για το σύνολο...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο  Μπανγκλαντές: Αιματηρή σύγκρουση τρένων με τουλάχιστον 14 νεκρούς Μπανγκλαντές: Αιματηρή σύγκρουση τρένων με τουλάχιστον 14...

Ο απολογισμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί καθώς η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης βρίσκεται ακόμη σε...

Νέα Τεχνολογίας  Νεκρό σε επιδρομή του Ισραήλ ανώτερο στέλεχος των Ταξιαρχιών Αλ Κουντς Νεκρό σε επιδρομή του Ισραήλ ανώτερο στέλεχος των...

Τουλάχιστον άλλος ένας άνθρωπος -μια γυναίκα- σκοτώθηκε στην έκρηξη σε κτίριο στη συνοικία Σετζάια στην Πόλη...

Κύπρος - Ειδήσεις Τα μικροχρέη η κυριότερη αιτία του υπερπληθυσμού στις κεντρικές φυλακές Τα μικροχρέη η κυριότερη αιτία του υπερπληθυσμού στις...

​Ο υπερπληθυσμός στις Κεντρικές  Φυλακές οφείλεται σε μεγάλο βαθμό  σε καταδίκους που εκτίουν ποινή φυλάκισης...

Ειδήσεις υγείας  Συρία: Δύο νεκροί και 6 τραυματίες σε πλήγμα στη Δαμασκό Συρία: Δύο νεκροί και 6 τραυματίες σε πλήγμα στη Δαμασκό

Το κτίριο όπου έγινε το πλήγμα βρίσκεται κοντά στην πρεσβεία του Λιβάνου, στη Μέζα, μια συνοικία στο δυτικό...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις «Στην υγεία μας ρε παιδιά» με αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά» με αφιέρωμα στην Ευτυχία...

Στην σπουδαία στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με...

Νέα για αυτοκίνηση Yamaha CEO αποκαλύπτει στο MOTO: «Έρχεται επίθεση στις Adventure»! Yamaha CEO αποκαλύπτει στο MOTO: «Έρχεται επίθεση στις...

Yamaha CEO αποκαλύπτει στο MOTO: «Έρχεται επίθεση στις Adventure»!Η φετινή EICMA είχε μεγαλύτερο...

Αγροτικά Νέα Η Τράπεζα Πειραιώς δημιουργεί προοπτικές ανάπτυξης για τους αγρότες Η Τράπεζα Πειραιώς δημιουργεί προοπτικές ανάπτυξης για τους...

«Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, η Τράπεζα Πειραιώς δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό...

Πολιτιστικά Νέα Πού θα πάμε σήμερα στην πόλη - Ατζέντα εκδηλώσεων Πού θα πάμε σήμερα στην πόλη - Ατζέντα εκδηλώσεων

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 18.30 ξεκινούν στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» οι παραστάσεις για το έργο «Ο Κύκνος»...

Εκπαιδευτικά Νέα Κέντρα Αριστείας στο  ΕΚΠΑ Κέντρα Αριστείας στο ΕΚΠΑ

Θάνος Δημόπουλος, Πρύτανης ΕΚΠΑ Η Σύγκλητος, μετά από εισήγηση μου, αποφασίζει τη δημιουργία Κέντρων...

Τουρισμός - Ειδήσεις LIVE - Ακούστε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου 31/10/2019 LIVE - Ακούστε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου...

Ακούστε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Realfm 97,8...

Επιστήμη - ειδήσεις Η NASA παρουσίασε το πρώτο ηλεκτρικό αεροπλάνο της –Θα πετάξει το 2020 Η NASA παρουσίασε το πρώτο ηλεκτρικό αεροπλάνο της –Θα...

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία δεν ασχολείται μόνο με το διάστημα και τους πυραύλους, αλλά και με πιο...

Ξεχωριστές ειδήσεις  Η K. K. Lang στις 8 Λέξεις:  Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ (video) Η K. K. Lang στις 8 Λέξεις: Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ...

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο.