Πολιτική αντιπαράθεση για τις καταλήψεις σχολείων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

🕔28/11/2018 - 14:57

Για «απροκάλυπτη δράση της Χρυσής Αυγής σε σχολεία» κάνει λόγο το υπ. Παιδείας – Τι καταλογίζει στη ΝΔ

Πολιτική αντιπαράθεση σχετικά με τις καταλήψεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα σε πολλά σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας ως αντίδραση στη Συμφωνία των Πρεσπών, ξέσπασε την Τετάρτη.

Το υπουργείο Παιδείας, σε ανακοίνωσή του καταλογίζει στη ΝΔ «αφωνία» για τη συνεχιζόμενη «απροκάλυπτη» δράση της Χρυσής Αυγής σε σχολεία. Όπως αναφέρει, ο υπουργός Κώστας Γαβρόγλου πριν από δύο μέρες με δημόσια τοποθέτησή του έκανε έκκληση σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να πάρουν θέση για τη δράση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία. «Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία δεν το έκανε, παρά την ‘ανάληψη ευθύνης’ από τον κ. Μιχαλολιάκο με επίσημη δήλωση» σημειώνει το υπουργείο, υποστηρίζοντας ότι «δεν προκαλεί κανενός είδους έκπληξη η ‘αφωνία’ της Νέας Δημοκρατίας».

Το υπουργείο Παιδείας σημειώνει, ακόμη, ότι «ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, με απροκάλυπτο τρόπο υποδαυλίζει τη δράση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία, επιδεικνύοντας ανερυθρίαστα τη δομική του προσήλωση στα ‘ιδεώδη’ του ακροδεξιού αυταρχισμού, του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας». Το υπουργείο τονίζει, επίσης, πως θεωρεί ότι «η σημερινή ΝΔ, με τον ακροδεξιό δημόσιο λόγο της, συμπορεύεται και ενισχύει τις φασιστικές αντιλήψεις της Χ.Α., αγνοώντας ότι στο τέλος της διαδρομής το ναζιστικό μόρφωμα θα ‘καταπιεί’ και την ίδια».

Το υπουργείο ζητεί, «έστω και αργά», η ηγεσία της ΝΔ να βρει τη δύναμη να καταδικάσει τις φασιστικές μεθοδεύσεις, καθώς αυτό απαιτεί η δημοκρατία «που όλοι έχουμε υποχρέωση να την προασπίζουμε».

 

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: «Προσπαθούν να ποτίσουν με φασιστικό δηλητήριο τη νέα γενιά»

Θέση στο ζήτημα πήρε και ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «κάποιοι στο όνομα της Μακεδονίας, επιχειρούν να ποτίσουν με το εθνικιστικό και φασιστικό δηλητήριό τους τη νέα γενιά, βάζοντας στο στόχαστρο την ίδια την Δημοκρατία».

«Οι μάσκες έπεσαν», τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα, για να καταδικάσει «με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια εισόδου στο χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας της εγκληματικής οργάνωσης ‘Χρυσή Αυγή, εκμεταλλευόμενη μαθητικές καταλήψεις που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης».

«Επιχειρούν να διχάσουν την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της. Κι όλα αυτά την ώρα που συνεχίζουν να έρχονται στο φως στοιχεία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής», επισημαίνεται, με την παρατήρηση ότι «η προσπάθεια ταύτισης του γνήσιου πατριωτικού συναισθήματος με τον εθνικισμό και τον φασισμό επίσης δεν είναι καινούρια, εξακολουθει ωστόσο να παραμένει επικίνδυνη».

«Είναι καθήκον όλων μας -κομμάτων, φορέων, ΜΜΕ αλλά και κάθε πολίτη χωριστά χωρίς αποκλεισμούς-  να μην επιτρέψουμε στους οπαδούς και υμνητές αυτών που έστησαν τη χούντα και αιματοκύλησαν τη χώρα μας, αυτών που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν να βάλουν πόδι στα σχολεία μας και στις γειτονιές μας. Πρώτα απ' όλους, η σχολική κοινότητα -μαθητές, γονείς και καθηγητές- οφείλει να μπει εμπόδιο στα σχέδιά τους», υπογραμμίζεται.

 

Κίνημα Αλλαγής: «Τα Εθνικά θέματα δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης εντός των σχολείων»

Από την πλευρά του το Κίνημα Αλλαγής, εξέφρασε τη διαφωνία του «με τον πιο κατηγορηματικό και ξεκάθαρο τρόπο», σχετικά με τις τελευταίες καταλήψεις σχολείων που πραγματοποιούνται με αφορμή το εθνικό θέμα της Μακεδονίας. Σε ανακοίνωσή του ο τομέας Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής σημειώνει ότι «τα εθνικά θέματα δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης εντός των σχολείων και το σχολείο δεν μπορεί να γίνεται χώρος αντιπαράθεσης και μισαλλοδοξίας για κανένα θέμα». «Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει τα μέλη της σχολικής κοινότητας ενάντια στον φανατισμό και το μίσος και καλεί όλες και όλους να μην επιτρέψουν να διχαστεί περαιτέρω η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα η νέα γενιά μέσα στους σχολικούς χώρους», τονίζει ο τομέας Παιδείας του ΚΙΝΑΛ.

 

Μ. Χρυσοβελώνη: Απαράδεκτη η όποια εκμετάλλευση

Η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» για την υποκίνηση καταλήψεων σε σχολεία της Βόρειας Ελλάδας, είπε ότι «κάθε εκμετάλλευση που γίνεται για θέματα, τα οποία έχουν τόσο πολύ μεγάλη σημασία και κάθε εκμετάλλευση πατριωτικού αισθήματος πολιτών σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν είναι -ακόμη και μαθητών- είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα απερίφραστα».

«Το Μακεδονικό είναι ένα θέμα σοβαρό, εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε πάρει συγκεκριμένη θέση, δεν συμφωνούμε να συμπεριληφθεί η λέξη Μακεδονία στη σύνθετη ονομασία των Σκοπίων. Από εκεί και πέρα καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε τέτοια προσπάθεια ή καμπάνια από οπουδήποτε και αν προέρχεται», ανέφερε η υφυπουργός.

 

Ε. Βόζενμπεργκ: «Άδικο να αποδίδουμε νέα παιδιά στη Χρυσή Αυγή»

Από τη ΝΔ, η ευρωβουλευτής Ε. Βόζενμπεργκ, μιλώντας και αυτή στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, είπε ότι «είναι τελείως προσβλητικό, άδικο και εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής κριτικής να αποδίδουμε νέα παιδιά, που το αίμα τους βράζει, στη Χρυσή Αυγή».

Ερωτηθείσα εάν υιοθετεί τον ισχυρισμό ότι τις καταλήψεις υποκινούν ακροδεξιά στοιχεία απάντησε: «Ούτε κατ' ελάχιστον και μην υποτιμούμε και τη νοημοσύνη των παιδιών. Μπορεί να μην έχουν ωριμότητα και εμπειρίες, αλλά δεν είναι ηλίθια, είναι σκεπτόμενα άτομα που παρορμητικά ή με έναν τρόπο που θεωρούν ότι μπορεί να δώσει μηνύματα κάνουν ό,τι κάνουν, το οποίο επικρίνουμε, γιατί θεωρούμε ότι δεν είναι σωστό».

«Σαν νέα παιδιά είναι πατριώτες, έχουν ψυχή για την πατρίδα τους και θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο πρέπει να αντιδρούν. Είμαι αντίθετη σε αυτόν τον τρόπο, δεν πιστεύω ότι με τις καταλήψεις των σχολείων γίνεται επανάσταση και βγαίνουν κάποια μηνύματα. Έτερον εκάτερον όμως» σημείωσε.

 

Ο. Γεροβασίλη: Τα κόμματα να αντιμετωπίσουν από κοινού τη Χρυσή Αυγή

Να αντιμετωπίσουν από κοινού όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου τον κοινό κίνδυνο και την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να σπείρει το εθνικιστικό φασιστικό δηλητήριο στους μαθητές των σχολείων, κάλεσε από το βήμα της Βουλής, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Στο πλαίσιο της συζήτησης στην Ολομέλεια, επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και μετά τον «παραληρηματικό φασιστικό λόγο» του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΧΑ, Π. Ηλιόπουλου, όπως είπε η υπουργός, μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο, η κ. Γεροβασίλη απευθύνθηκε σε όλες τις πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις. Κάλεσε τα κόμματα να τοποθετηθούν απέναντι σε αυτό και απέναντι στην προσπάθεια της ΧΑ να σπείρει το εθνικιστικό φασιστικό δηλητήριο στους μαθητές των σχολείων. «Να αντιμετωπίσουμε από κοινού όλα τα κόμματα αυτό τον κοινό κίνδυνο και την προσπάθεια στα νέα παιδιά, που ενδεχομένως παρασύρονται από αυτό που λέγεται αγάπη στην πατρίδα να το δουν με ένα διαστρεβλωμένο τρόπο...» είπε η κ. Γεροβασίλη.

Τον λόγο για να καταδικάσουν τα όσα είπε ο βουλευτής της ΧΑ, έλαβαν η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φ. Βάκη, ο Θ. Θεοχαρόπουλος (ΔΗΣΥ) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπ. Δανέλλης αλλά και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αν. Κουράκης, οι οποίοι και τόνισαν ότι πρέπει να μείνουν μακριά από τα σχολεία και τους μαθητές οι νοσταλγοί της Χούντας και του φασισμού.

 

Καταδικάζει η ΟΛΜΕ

Σημειώνεται ότι τις καταλήψεις καταδίκασε η ΟΛΜΕ. Συγκεκριμένα, το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, Ελένη Ζωγραφάκη, μιλώντας επίσης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», είπε ότι «η ΟΛΜΕ καταδικάζει τέτοια φαινόμενα, όχι μόνο διχαστικά φαινόμενα, αλλά φαινόμενα που υποκρύπτουν φασισμό εντέλει».

«Οι καταλήψεις -να το ξεχωρίσουμε- είναι μία μορφή αγώνα για τους μαθητές, έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν και πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι μία κορυφαία, κυρίως δημοκρατική διαδικασία», είπε η κ. Ζωγραφάκη και διευκρίνισε: «Τα παιδιά πολλές φορές είναι ώριμα, αντιλαμβάνονται και διαισθάνονται, εδώ όμως δεν είναι θέμα διαίσθησης, τις πιο πολλές φορές η προσπάθεια γίνεται κρυφά, μέσω sms, χωρίς καμία νομιμοποίηση ενός δημοκρατικού διαλόγου, για να συζητήσουν τα παιδιά, να αντιπαραθέσουν απόψεις και να καταλήξουν σε αυτή τη μορφή πάλης. Όταν κινούνται μέσω sms ή μέσω facebook αυτές οι μορφές πάλης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο διαλόγου και τα ίδια τα παιδιά δεν συζητάνε τα προβλήματα και αν είναι μία μορφή πάλης που θέλουν να επιλέξουν ή όχι».

Η κ. Ζωγραφάκη παρατήρησε πως την προηγούμενη εβδομάδα βουλευτές της Χρυσής Αυγής από το βήμα της Βουλής καθοδηγούσαν τους μαθητές να αναδείξουν τέτοια ζητήματα και τους καλούσαν σε τέτοιες μορφές κινητοποίησης. «Όταν επισήμως από το βήμα της βουλής έχουμε τέτοιες δηλώσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τα μη καθοδηγούμενα δεν στέκουν», είπε, προσθέτοντας πως το πρόβλημα είναι ότι τα εθνικά θέματα, όπως το Μακεδονικό, απασχολούν συνολικά την πολιτική ζωή, «όμως, πόσο αυτά τα παιδιά γνωρίζουν τι σημαίνει μακεδονικό, τι σημαίνει το ονοματολογικό της Μακεδονίας, ποια είναι η συμφωνία, ποια τα σημεία της συμφωνίας και αν ρωτηθεί κάποιος από αυτούς τους μαθητές δεν ξέρει απολύτως τίποτα όπως και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας».

«Ο εθνικισμός με τον φασισμό βρήκαν ευκαιρία και εκδηλώθηκαν και δεν είναι μοναδικά φαινόμενα στη Βόρεια Ελλάδα, έχουμε φαινόμενα και σε σχολεία της Αθήνας, όπως αυτά μετά τις μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου [...] είναι απόψεις που κινούνται εν κρυπτώ και δεν αντέχουν το φως ούτε της συζήτησης, ούτε της δημοσιότητας», πρόσθεσε.

Σχετικά με την καταγγελία διαδικτυακού εκφοβισμού από φασιστικά στοιχεία σε βάρος εκπαιδευτικών στη Βέροια, η κ. Ζωγραφάκη είπε: «Μας ανησυχεί, ξέρουμε τα γεγονότα που έχουν γίνει στη Βέροια, θεωρούμε ότι μια τέτοια τακτική επιλέγεται [...] είναι μια σπασμωδική κίνηση και αντίδραση που πιστεύουμε ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, γιατί και η κοινωνία θα δείξει την ωριμότητα της σε τέτοια θέματα και η εκπαιδευτική κοινότητα θα πάρει το θέμα στα χέρια της».

 

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Στόχος η ΔΕΗ να γίνει πιο ευέλικτη, είπε ο Κ. Χατζηδάκης

16/10/2019 - 12:17 - «Το νομοσχέδιο αυτό έχει μια ειδική στόχευση για τη ΔΕΗ, να την κάνει πιο ευέλικτη, να...

Ο Κιμ καβαλάρης: Ανέβηκε στο όρος Παέκτου με λευκό άλογο

16/10/2019 - 12:07:11 -

Παράταση των εργασιών της ζητά η Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος

16/10/2019 - 11:57 - Την παράταση των εργασιών της μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου ζητά ομόφωνα η Επιτροπή Αναθεώρησης του...

Περνάει από τη Γερμανία ο Προμηθέας

16/10/2019 - 11:55:59 -

Τα «αμαρτωλά» ποσοστά των ζωδίων!

16/10/2019 - 11:55:00 -

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Επιβάλλεται συνενόηση για το Μετρό

Γιάννης Μαγκριώτης

Η σύμβαση κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης υπογράφηκε την Άνοιξη του 2006 χωρίς ολοκληρωμένες μελέτες και με χρόνο εκτέλεσης των αρχαιολογικών...

Δείτε όλο το άρθρο
Αλλαγή κλίματος -ή αλλαγή συστήματος;

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη Αυτόν τον Σεπτέμβρη έγινε η μεγαλύτερη κινητοποίηση για το περιβάλλον στην ιστορία του πλανήτη. Εκατομμύρια άνθρωποι σχεδόν σε...

Δείτε όλο το άρθρο
Ένας θερμός Σεπτέμβρης

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη «Αυτός ο Σεπτέμβρης θα είναι γεμάτος θάρρος και ομορφιά». Έτσι γράφουν στην ιστοσελίδα τους τα μέλη της «Παγκόσμιας Απεργίας για...

Δείτε όλο το άρθρο
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητους

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητουςΟ ξεκάθαρος στόχος της κυβέρνησης για μείωση των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,...

Δείτε όλο το άρθρο
Μετρό - Γιατί διχάζουν τη Θεσσαλονίκη πάλι;

Γιάννης Μαγκριώτης

Η Θεσσαλονίκη είχε και έχει μεγάλα πλεονεκτήματα από τη θέση της και την ιστορική της εξέλιξη. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλούς τομείς και σε...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της εταιρίας Metron Analysis για Το Βήμα (22-9-2019) Προβάδισμα 16,5 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ , όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis. Πηγή:... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για το Skai (19-9-2019) Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση για την πρόθεση ψήφου , το οποίο διαμορφώνεται στις 13,5 ποσοστιαίες μονάδες, δείχνει... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Ανοίγει αύριο τις πύλες του το θεματικό πάρκο  «Θεοί του Ολύμπου»

Ανοίγει αύριο τις πύλες του το θεματικό πάρκο «Θεοί του Ολύμπου»


Σε απόσταση αναπνοής από τον Όλυμπο, ανοίγει τις πύλες του αύριο, 4 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το θεματικό πάρκο «Θεοί του...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο  Ο Κιμ καβαλάρης:  Ανέβηκε στο όρος Παέκτου με λευκό άλογο Ο Κιμ καβαλάρης: Ανέβηκε στο όρος Παέκτου με λευκό άλογο

Αρκετοί ειδικοί εκτιμούν ότι ο τρόπος που παρουσιάστηκε το θέμα από το KCNA αφήνει να εννοηθεί ότι η Βόρεια...

Νέα Τεχνολογίας Windows 10 Pro με κόστος 9.62 ευρώ και Office 2016 Pro στα 23.84 ευρώ Windows 10 Pro με κόστος 9.62 ευρώ και Office 2016 Pro στα...

Από το λειτουργικό σύστημα των Windows μέχρι τη σουίτα εφαρμογών του Office, η Microsoft αποτελεί την ηγέτιδα...

Κύπρος - Ειδήσεις Υπουργικό: Έγκριση πρότασης για το ζήτημα της απόκτησης όπλων Υπουργικό: Έγκριση πρότασης για το ζήτημα της απόκτησης...

Τον περαιτέρω έλεγχο της απόκτησης και κατοχής όπλων προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παράνομη διακίνηση και...

Ειδήσεις υγείας Ψυχιατρικά συμπτώματα άνοιας: Ποιες είναι οι νέες εναλλακτικές θεραπευτικές παρεμβάσεις Ψυχιατρικά συμπτώματα άνοιας: Ποιες είναι οι νέες...

Οι ασθενείς με άνοια εμφανίζουν συχνά ψυχιατρικά συμπτώματα, όπως επιθετικότητα και ανησυχία, τα οποία...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Μίνι καλοκαίρι και σήμερα - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Μίνι καλοκαίρι και σήμερα - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία...

Γενικά αίθριος καιρός ο καιρός σήμερα Δευτέρα...

Νέα για αυτοκίνηση  Αφιερωμένο στον Βέλγο επιστήμονα Πλατό το doodle της Google Αφιερωμένο στον Βέλγο επιστήμονα Πλατό το doodle της Google

Έδωσε ώθηση στη μελέτη των νόμων και σύντομα έγινε ένας από τους πιο γνωστούς Βέλγους επιστήμονες του 19ου...

Αγροτικά Νέα Νέα πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε αγρότες Νέα πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε αγρότες

Σε νέες πληρωμές ύψους 1.334.268,92 ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ μέσα στο προηγούμενο διήμεροΟ ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε...

Πολιτιστικά Νέα Η υποβρύχια αρχαιολογική ανασκαφή στο ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ με τα κλοπιμαία του Έλγιν Η υποβρύχια αρχαιολογική ανασκαφή στο ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ με τα...

«Ολοκληρώθηκε η φετινή ανασκαφική περίοδος στο ιστορικό ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ στον Αβλέμονα Κυθήρων από την Εφορεία...

Εκπαιδευτικά Νέα Μετεγγραφές: Από  σήμερα  έως και  27 Οκτωβρίου οι αιτήσεις  Μετεγγραφές: Από σήμερα έως και 27 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

Από σήμερα  Τετάρτη 16 Οκτωβρίου  έως και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να...

Τουρισμός - Ειδήσεις Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων: Άνοδος εσόδων και αφίξεων τουριστών τον Αύγουστο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων: Άνοδος εσόδων και...

Ανοδικά κινήθηκαν και τον Αύγουστο οι αεροπορικές αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα...

Επιστήμη - ειδήσεις Νόμπελ Φυσικής 2019: Στους κοσμολόγους Τζέιμς Πίμπλς, Μισέλ Μαγιόρ, Ντιντιέ Κελόζ Νόμπελ Φυσικής 2019: Στους κοσμολόγους Τζέιμς Πίμπλς, Μισέλ...

Τρεις  οι νικητές του φετινού βραβείου Νόμπελ Φυσικής. Οι κοσμολόγοι Τζέιμς Πιμπλς, Μισέλ Μαγιόρ και Ντιντιέ...

Ξεχωριστές ειδήσεις  Αυτή η ηθοποιός θα είναι η επόμενη Catwoman (φωτό) Αυτή η ηθοποιός θα είναι η επόμενη Catwoman (φωτό)

Σύμφωνα με το “The Hollywood Reporter” η απόφαση ελήφθη με συνυποψήφιες της Κράβιτζ για τον ρόλο τις Άνα ντε...