Πολιτική με νεοφιλελεύθερο, ταξικό χαρακτήρα η πολιτική της ΝΔ, λέει ο Π. Σκουρλέτης

🕔28/03/2019 - 21:16

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διέπει ένας βαθιά ταξικός αντικοινωνικός χαρακτήρας

Επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, που απέδωσε στην πολιτική που ακολουθεί η αξιωματική αντιπολίτευση «νεοφιλελεύθερο, ταξικό χαρακτήρα».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 και σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ για τον τρόπο διάθεσης του υπερπλεονάσματος, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε πως η κυβέρνηση αισθάνθηκε την ανάγκη να διαθέσει αυτά τα χρήματα σε μια κατεύθυνση που να καλύπτει τους οικονομικά πιο αδύναμους και αυτό πραγματικά δείχνει μια κοινωνική ευαισθησία.

«Μου κάνει εντύπωση η κριτική που ασκείται από τη Νέα Δημοκρατία, που χαρακτηρίζει αυτή την πολιτική επιδοματική και την οικτίρει, δείχνοντας έτσι τον πραγματικό, ταξικό χαρακτήρα της Νέας Δημοκρατίας. Δημιούργησαν την κοινωνική χρεοκοπία και τώρα έρχονται θρασύτατα να μας πούνε ότι κακώς ασκείται μία πολιτική υπέρ των πιο αδύνατων είτε μέσα από τις επιδοτήσεις για το ενοίκιο είτε μέσα από το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης», ανέφερε και πρόσθεσε: «Αυτό συμβαίνει όχι γιατί είναι άνθρωποι μοχθηροί απέναντι στον κόσμο, Αλλά διότι είναι ακραία νεοφιλελεύθεροι. Ο νεοφιλελευθερισμός τι θέλει; Θέλει να υπάρχει ανέχεια, θέλει να υπάρχει μεγάλο κομμάτι ανεργίας για να συμπιέζει την αμοιβή της εργασίας. Να έχουμε μικρότερους μισθούς και έτσι να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Αυτό λέει ο νεοφιλελευθερισμός. Ως προς αυτό είναι συνεπής η Νέα Δημοκρατία. Είναι ένας βαθιά ταξικός αντικοινωνικός χαρακτήρας που την διέπει».

Σε ό,τι αφορά την πορεία συγκρότησης του αριστερού - προοδευτικού πόλου, ο κ. Σκουρλέτης είπε πως υπάρχει πολιτική κινητικότητα, που φαίνεται ότι συσπειρώνει και εμπνέει κόσμο. «Είναι διαρκείς οι συμμετοχές κινήσεων, προσώπων. Εκδηλώσεις οι οποίες πρωτοβουλιακά στήνονται στην περιφέρεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και για όσα αναφέρουν στελέχη του ΚΙΝΑΛ, για μετεκλογική συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας πως «η λογική της συγκυβέρνησης ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα και εν προκειμένω τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, από τη στιγμή, μάλιστα, που υπάρχουν εκ διαμέτρου αντίθετες προγραμματικές προτάσεις, δεν εξυπηρετεί και αντίθετα, ενέχει κινδύνους για την ίδια τη Δημοκρατία. Γι' αυτό μιλάμε για έναν νέο μεταμνημονιακό διπολισμό».

Ερωτηθείς για το τι θα μπορούσε να ειπωθεί στο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι «ο συντονισμός της σημερινής ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είναι αδιέξοδος και καταστροφικός για τον προοδευτικό χώρο και ότι ουσιαστικά οδηγεί στην πολιτική περιθωριοποίηση αυτού του χώρου. Θα λέγαμε ξανασκεφτείτε τα πράγματα, ακολουθήστε το παράδειγμα των ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών, οι οποίοι μετά από χρόνια αισθάνονται την ανάγκη να οριοθετηθούν από το νεοφιλελευθερισμό και από την συντήρηση».

Για το ενδεχόμενο μη επίτευξης αυτοδυναμίας από κάποιο κόμμα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, ο κ. Σκουρλέτης εκτιμά πως «αυτό θα εξαρτηθεί από τον πολιτικό χάρτη». «Μας ενδιαφέρει», σημείωσε, «κάτω από ποιους όρους θα πάμε στις εκλογές, μέσα από ποια προγραμματική αντιπαράθεση, πόσο αυτή η αντιπαράθεση θα είναι τελικά επ' ωφελεία της χώρας για την επόμενη ημέρα των εκλογών και δεν θα αναλωθεί σε δευτερεύοντα ζητήματα ή δεν θα χαρακτηρίζεται ως μια fake αντιπαράθεση, διότι δυστυχώς ζούμε στην εποχή της fake επικοινωνιακής δημοκρατίας. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ψεύτικες εικόνες και να χάνουμε τα πραγματικά προβλήματα από τον ορίζοντά μας».

Κληθείς να σχολιάσει τη διαφορά που εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα, εκτίμησε ότι από τη στιγμή κατά την οποία σε κάθε μεγάλη δημοσκόπηση «ένα ποσοστό, πάνω από 50%, αρνείται να απαντήσει, υπάρχει μια δομική αδυναμία των δημοσκοπήσεων να καταγράψουν τις πραγματικές διαθέσεις του κόσμου. Προφανώς δεν είναι τυχαίο αυτό, κάτι σημαίνει. Είναι μια πολιτική στάση του κόσμου, να μη μιλάει. Κρατάει μια κριτική στάση αναμονής. Θα δούμε λοιπόν πως θα πάνε τα πράγματα. Έχουν μια πολύ σχετική και μικρή αξία αυτά που μας δείχνουν ως εικόνα οι δημοσκοπήσεις».

Ερωτηθείς για την αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Βόρεια Ελλάδα, απάντησε πως «επιχειρείται να δημιουργηθεί μια ψεύτικη εικόνα που απέχει από την πραγματική» και πρόσθεσε ότι «κάποιοι έκαναν και ανόητους συμψηφισμούς προχθές, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Υπήρξαν σε τρεις συγκεκριμένες πόλεις μερικές δεκάδες ανθρώπων στην κυριολεξία, οι γνωστοί οι οποίοι μαζεύονται κάθε φορά έξω από τις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ή παρουσίες κυβερνητικών στελεχών. Αυτό υπερμεγεθύνεται και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατακλύζει τον χώρο του διαδικτύου, για να δημιουργηθεί μια ψεύτικη εικόνα δήθεν αποδοκιμασίας της Κυβέρνησης από τους Βορειοελλαδίτες».

«Δεν είναι έτσι τα πράγματα», συνεχίζει ο κ. Σκουρλέτης, λέγοντας πως «ο κόσμος προσπαθεί να μάθει και να εμβαθύνει, και στο περιεχόμενο της συμφωνίας και προφανώς δεν υιοθετεί τέτοιου είδους στάσεις. Και έγινε μάλιστα ένας παραλληλισμός με το '11. Διαβάσαμε διάφορες αστείες αναλύσεις. Το '11 σε δεκάδες πόλεις είχε γίνει κινητοποίηση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων και με ακραία φαινόμενα, με καταδικαστέες πρακτικές, σε κάποιες από αυτές. Αλλά ήταν πραγματικός αναβρασμός, μια στάση της κοινωνίας αντίστασης και αντιπαράθεσης με την βάρβαρη τότε μνημονιακή πολιτική. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το σήμερα; Παρ' όλα αυτά, δεν θέλω να ονομάσω συγκεκριμένα Μέσα, επιχειρούν αυτή τη στιγμή να κάνουν τέτοιου είδους εξισώσεις και βλέπετε μια σειρά από αστείες αναλύσεις».

Συνεχίζοντας άσκησε έντονη κριτική στη ΝΔ για τη στάση της απέναντι στις εντάσεις κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου, υποστηρίζοντας ότι «με τη ρητορική της και με την πολιτική της στάση προφανώς τις ενθαρρύνει. Δεν λέω ότι τα οργανώνει, αλλά τα ενθαρρύνει και δεν καταδικάζει ευθέως. Αυτό για το οποίο υπερηφανευόταν η Νέα Δημοκρατία, ότι ‘καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται’ φαίνεται να μην ισχύει εδώ. Υπάρχουν επιλεκτικές ευαισθησίες από τη Νέα Δημοκρατία. Όταν πρόκειται για την ακροδεξιά δεν θέλει να τη στενοχωρήσει».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις προϋποθέσεις έγκρισης της χορήγησης της δόσης από το Eurogroup, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι πρόκειται για «ένα θέμα το οποίο σχετίζεται και με την πρώτη κατοικία, αλλά κυρίως αναδεικνύει - μέσα σε διαφορετικές συνθήκες απ' ό,τι το προηγούμενο διάστημα, το διάστημα της στενής μνημονιακής επιτήρησης - μια αντιπαράθεση, μια αντιπαλότητα με συγκεκριμένες πολιτικές, η οποία υπήρχε και υπάρχει κάτω από νέες συνθήκες ανάμεσα στην Κυβέρνηση και διάφορα ευρωπαϊκά κέντρα.

«Έχουμε έρθει», συμπλήρωσε, «σε μια συμφωνία με το εγχώριο τραπεζικό σύστημα. Προφανώς υπήρξαν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί. Νομίζω ότι είναι μια πρόταση η οποία είναι δομημένη, καλύπτει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δανειοληπτών, το 70% των ανθρώπων που έχουν υποθηκεύσει τα σπίτια τους, την πρώτη τους κατοικία και μάλιστα εισαγάγει και δύο καινούργια ποιοτικά στοιχεία που δεν τα είχαμε μέχρι τώρα. Το θέμα της συνδρομής του Δημοσίου στην αποπληρωμή αυτών των χρεών, μέσα από την επιδότηση της δόσης και το θέμα των περιπτώσεων εκείνων που έχουν υποθηκευτεί πρώτες κατοικίες για επιχειρηματικά δάνεια. Αυτά είναι δύο νέα ποιοτικά στοιχεία που δεν υπήρχαν στο προηγούμενο θεσμικό πλαίσιο προστασίας».

Σχετικά με το αν οι θεσμοί έχουν πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος υποστήριξε πως «οι θεσμοί έχουν συγκεκριμένη αντίληψη για τα πράγματα και εκφράζουν μια ακραία νεοφιλελεύθερη προσέγγιση στα ζητήματα της οικονομίας. Είναι μια παρωχημένη, κατά τη γνώμη μου, αντίληψη που αντιλαμβάνεται τα θέματα της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μέσα από τη συμπίεση του εργασιακού κόστους». Ωστόσο, εκτίμησε ότι «δεν θα υπάρχουν αρνητικά μηνύματα και κάποια στιγμή θα δοθεί αυτή η δόση είτε στο προσεχές Eurogroup είτε αργότερα. Αυτή είναι η συμφωνία που υπάρχει». «Μιλάμε για μία δόση η οποία δεν σχετίζεται με τις προηγούμενες, δεν είναι δανειακή δόση αυτή. Δεν είναι καινούργιος δανεισμός αυτός. Είναι τα κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα που είχαν διακρατήσει οι ευρωπαϊκές τράπεζες. Αυτά, υπάρχει απόφαση και θα δοθούν κάποια στιγμή. Πιέζουν για λόγους που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση των δικών τους απόψεων και σκοπιμοτήτων», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των 120 δόσεων, ανέφερε ότι η προσπάθεια που γίνεται στοχεύει στο να βοηθήσει τον κόσμο, «χωρίς να δημιουργούμε», όπως λέει, «μία αρνητική εικόνα για την οικονομία, χωρίς να στέλνουμε λάθος σήμα».

Για το τι στάση πρέπει να κρατήσει ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια υψηλόβαθμου στελέχους της ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά πως «υπάρχει θέμα ηθικής» και πρόσθεσε ότι «ο ίδιος νομίζω ότι προκαλεί τους πάντες ώστε να του θέσουν αυτό το ερώτημα. Είναι ένας λαλίστατος τεχνοκράτης, ο οποίος πολλές φορές φοράει τον μανδύα του πολιτικού, περισσότερες απ' όσες θα πρέπει, παρεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα και θέτει ερωτήματα. Το ίδιο ερώτημα πρέπει να τεθεί και για τον ίδιο. Αν υπάρχει θέμα ηθικής τάξης όταν ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, όπως λέγεται έχει πάρει δάνεια χωρίς να έχει αποπληρώσει τίποτα».

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Συνέπειες για τις χώρες που δεν επωμίζονται βάρος στο προσφυγικό ζητά ο Κ. Μητσοτάκης

16/10/2019 - 14:52 - Την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που...

Συστράτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας - Τι θέλει για το μέλλον του κόμματος (VIDEO)

15/10/2019 - 23:32 - Σε ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση με τους πολίτες στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας μίλησε το...

Κυρώσεις από την ΕΕ στην Τουρκία για το θέμα της Συρίας, ζήτησε ο Αλ. Χαρίτσης

15/10/2019 - 13:02 - Την άποψη ότι «πρέπει η διεθνής διπλωματία να αναλάβει δράση άμεσα, δεν φτάνουν πλέον τα λόγια,...

Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά και για το 2020, λόγω προσφυγικού

14/10/2019 - 16:08 - Τη διαβεβαίωση πως «η κυβέρνηση θα διατηρήσει μειωμένους τους συντελεστές ΦΠΑ για το 2020 που...

Εάν το προσφυγικό επιδεινωθεί θα ζητήσουμε υποχρεωτική ανακατανομή, είπε ο Γ. Κουμουτσάκος

11/10/2019 - 19:03 - «Όλα είναι πάνω στο τραπέζι. Αν βρεθούμε σε έκρυθμη κατάσταση λόγω Συρίας, έχουμε πάντα τη...

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο: Κενό στρατηγικών επιλογών.

Δημήτρης Μάρδας

Σ τα είκοσι Μέρη του προς ψήφιση αναπτυξιακού νομοσχεδίου δίνεται έμφαση σε σωρεία ρυθμίσεων ή τακτοποιήσεων ορθότερα. Αυτές αρχίζουν από τις...

Δείτε όλο το άρθρο
Επιβάλλεται συνενόηση για το Μετρό

Γιάννης Μαγκριώτης

Η σύμβαση κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης υπογράφηκε την Άνοιξη του 2006 χωρίς ολοκληρωμένες μελέτες και με χρόνο εκτέλεσης των αρχαιολογικών...

Δείτε όλο το άρθρο
Αλλαγή κλίματος -ή αλλαγή συστήματος;

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη Αυτόν τον Σεπτέμβρη έγινε η μεγαλύτερη κινητοποίηση για το περιβάλλον στην ιστορία του πλανήτη. Εκατομμύρια άνθρωποι σχεδόν σε...

Δείτε όλο το άρθρο
Ένας θερμός Σεπτέμβρης

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη «Αυτός ο Σεπτέμβρης θα είναι γεμάτος θάρρος και ομορφιά». Έτσι γράφουν στην ιστοσελίδα τους τα μέλη της «Παγκόσμιας Απεργίας για...

Δείτε όλο το άρθρο
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητους

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητουςΟ ξεκάθαρος στόχος της κυβέρνησης για μείωση των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της εταιρίας Metron Analysis για Το Βήμα (22-9-2019) Προβάδισμα 16,5 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ , όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis. Πηγή:... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για το Skai (19-9-2019) Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση για την πρόθεση ψήφου , το οποίο διαμορφώνεται στις 13,5 ποσοστιαίες μονάδες, δείχνει... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
Ανοίγει αύριο τις πύλες του το θεματικό πάρκο  «Θεοί του Ολύμπου»

Ανοίγει αύριο τις πύλες του το θεματικό πάρκο «Θεοί του Ολύμπου»


Σε απόσταση αναπνοής από τον Όλυμπο, ανοίγει τις πύλες του αύριο, 4 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το θεματικό πάρκο «Θεοί του...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο  Συρίγος: Πώς ο Ερντογάν έσωσε το πρόσωπο του με τη συμφωνία στη Συρία Συρίγος: Πώς ο Ερντογάν έσωσε το πρόσωπο του με τη συμφωνία...

Για δώρο του Τραμπ στον Ερντογάν κάνει λόγο ο Άγγελος Συρίγος

Νέα Τεχνολογίας Φοιτητικά What’s up: Η Cosmote ενημερώνει για τα πλεονεκτήματα που παρέχουν Φοιτητικά What’s up: Η Cosmote ενημερώνει για τα...

Προγράμματα για κινητό, σταθερό & Internet και δώρα επικοινωνίας για τους φοιτητές Μοναδικές εμπειρίες με...

Κύπρος - Ειδήσεις Τραυματισμός 40χρονης τουρίστριας στον Ακάμα Τραυματισμός 40χρονης τουρίστριας στον Ακάμα

Επισκέπτρια 40 ετών από την Ολλανδία τραυματίστηκε στις 17:00 το απόγευμα στο πλαίσιο πεζοπορίας της στην...

Ειδήσεις υγείας Καρκίνος δέρματος: Πότε είναι πιθανότερο να κάνει μετάσταση Καρκίνος δέρματος: Πότε είναι πιθανότερο να κάνει μετάσταση

Το κακόηθες μελάνωμα είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος καρκίνου του δέρματος, εξελίσσεται πολύ γρήγορα και...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Μίνι καλοκαίρι και σήμερα - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Μίνι καλοκαίρι και σήμερα - Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία...

Γενικά αίθριος καιρός ο καιρός σήμερα Δευτέρα...

Νέα για αυτοκίνηση Drakos Engineering Moto Division: Νέο κατάστημα ανταλλακτικών & αξεσουάρ στην Καλλιρρόης! Drakos Engineering Moto Division: Νέο κατάστημα...

Drakos Engineering Moto Division: Νέο κατάστημα ανταλλακτικών & αξεσουάρ στην Καλλιρρόης!Στο κέντρο του...

Αγροτικά Νέα Νέα πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε αγρότες Νέα πληρωμή από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε αγρότες

Σε νέες πληρωμές ύψους 1.334.268,92 ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ μέσα στο προηγούμενο διήμεροΟ ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε...

Πολιτιστικά Νέα «Happiness Machine: 24 ώρες ευτυχίας με το Klangforum Wien» στη Στέγη «Happiness Machine: 24 ώρες ευτυχίας με το Klangforum Wien»...

Το σύγχρονο οικονομικό σύστημα δοκιμάζεται και ένα βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι εάν μπορούμε να ζήσουμε...

Εκπαιδευτικά Νέα  Ενδεικτικές Λύσεις ασκήσεων Πληροφορική - Γ' ΓΕΛ Ενδεικτικές Λύσεις ασκήσεων Πληροφορική - Γ' ΓΕΛ

Ενδεικτικές Λύσεις ασκήσεων Πληροφορική - Γ' ΓΕΛ, ετοίμασε το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ...

Τουρισμός - Ειδήσεις Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων: Άνοδος εσόδων και αφίξεων τουριστών τον Αύγουστο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων: Άνοδος εσόδων και...

Ανοδικά κινήθηκαν και τον Αύγουστο οι αεροπορικές αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα...

Επιστήμη - ειδήσεις ΝΑΣΑ: Διαστημικός περίπατος μόνο για γυναίκες (video) ΝΑΣΑ: Διαστημικός περίπατος μόνο για γυναίκες (video)

H NASA έγραψε ιστορία, με άρωμα γυναίκας καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας πραγματοποιήθηκε...

Ξεχωριστές ειδήσεις  The Voice of Greece: Όταν οι coaches πηγαίνουν για διάλειμμα (vid) The Voice of Greece: Όταν οι coaches πηγαίνουν για...

Απόψε στις 22.00 η 7η blind audition στον ΣΚΑΪ.