Τσίπρας: Στις 18 θα έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα έχουμε μνημόνιο

🕔12/06/2012 - 20:18

«Ο λαός πρέπει να γνωρίζει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση , στις 18 Ιουνίου δεν θα έχουμε Μνημόνιο. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θέλουν να το εφαρμόσουν. Εμείς λέμε ότι θα αντικαταστήσουμε το Μνημόνιο με ένα εθνικό σχέδιο ανόρθωσης το οποίο θα αποφασιστεί από τη Βουλή. Αυτό δεν αποτελεί μονομερή ενέργεια και οι Ευρωπαίοι εταίροι, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι θα σεβαστούν τη θέληση του ελληνικού λαού, διότι δεν μπορεί να τεθεί θέμα έλλειψης δημοκρατίας στην Ε.Ε. Δεν μας δεσμεύει το Μνημόνιο, μας δεσμεύουν ως χώρα μόνο οι Συνθήκες. Εμείς λέμε ότι τις  διεθνείς δεσμεύσεις μας δεν θα τις απεμπολήσουμε». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην διακαναλική συνέντευξη Τύπου, ενώ διαβεβαίωσε ότι «θα υπάρξει κυβέρνηση στις 18, όχι στις 19 ή 22 Ιουνίου» . Απέρριψε τις κυβερνήσεις «οικουμενικού αχταρμά», όπως τις χαρακτήρισε,  «διότι απαιτούνται ξεκάθαρες απαντήσεις  μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε πώς «βάζουμε τα θεμέλια μιας νέας, δημοκρατικής, Ελλάδας, με αξιοπρέπεια, ασφάλεια, με ανάπτυξη, για ένα κράτος δικαίου» από την ίδια χώρα, την οποία χρησιμοποίησαν ως πειραματόζωο της Ευρώπης. Χαρακτηριστικά επισήμανε, ότι ήδη η περίπτωση της Ισπανίας, που έλαβε χρηματοδότηση χωρίς Μνημόνιο, επιβεβαιώνει ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν διαπραγματεύθηκαν, ενώ τώρα που δηλώνουν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, ότι θα διαπραγματευθούν, μόνο γι΄αυτούς μπορεί να υπάρξει άρνηση, διότι έχουν υπογράψει για τους υπάρχοντες όρους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων είπε ότι μέχρι τις εκλογές «είμαστε προετοιμασμένοι να τα δούμε όλα, διότι όταν ένα σύστημα εξουσίας χάνει τα πάντα κάτω από τα πόδια του, θα κάνει τα πάντα σε βάρος μας και εμείς είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε». Αναφέρθηκε δε στις συχνότητες των μεγάλων καναλιών «που αποτελούν δημόσια περιουσία» και στο τραπεζικό σύστημα. Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι λόγω της διασύνδεσής του το τραπεζικό σύστημα είναι το πρώτο εγγυημένο και δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις των πολιτών, σε καμία περίπτωση.

Στην εισήγησή του μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας ανέφερε:

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την διακυβέρνηση της χώρας, προκειμένου να δώσουμε τέλος στο σάπιο διεφθαρμένο και αναποτελεσματικό πολιτικό και οικονομικό σύστημα που απειλεί σήμερα τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, την κοινωνική συνοχή και την επιβίωση των Ελλήνων πολιτών.
Την Κυριακή 17 του Ιούνη τελειώνει το πάρτι της διαφθοράς και της διαπλοκής στις πλάτες του ελληνικού λαού. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας για να εγγυηθούμε μία σταθερή, ασφαλή και δίκαιη πορεία για το λαό και τον τόπο μέσα στην Ευρωζώνη.
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας για να αποκαταστήσουμε τη διεθνή αξιοπιστία και το διεθνές κύρος της χώρας μας. Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλίσουμε την ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας σε όλους τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς θεσμούς.
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας για να αντικαταστήσουμε το αναποτελεσματικό μνημόνιο της χρεοκοπίας με ένα νέο εθνικό σχέδιο ανόρθωσης της οικονομίας, ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης»...

Η κυβέρνηση της Αριστεράς
«Και τη Δευτέρα 18 συγκροτούμε την Κυβέρνηση της νέας μεταπολίτευσης με ένα ολιγομελές και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα. Με Υπουργικό Συμβούλιο που θα συνεργάζεται απευθείας με τη δημόσια διοίκηση. Αυτό σημαίνει τέλος στο στρατό των υψηλά αμειβόμενων βολεμένων συμβούλων, που υποκαθιστούν και μάλλον ανάξια τη δημόσια διοίκηση και λειτουργούν ως κομματικό κράτος εν κράτη. Άλλο πράγμα είναι το κόμμα και άλλο είναι το κράτος.
Θα στελεχώσουμε τον κρατικό μηχανισμό με διαφανή αξιοκρατικά και όχι με αδιαφανή και αυθαίρετα κομματικά κριτήρια. Το απαράδεκτο φαινόμενο των χρυσοκάνθαρων Διοικητών, Προέδρων, Διευθυνόντων και Εντεταλμένων Συμβούλων των ΔΕΚΟ τελειώνει την Κυριακή το βράδυ.
Οι αμοιβές όλων θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές συνθήκες της οικονομίας και της κοινωνικής κρίσης που διέρχεται η χώρα. Σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβαίνουν, δεν θα ξεπερνούν την Υπουργική αποζημίωση. Πλουτισμός με δημόσιο δανεικό χρήμα τέλος.
Από την απεξάρτηση της δημόσιας διοίκησης από τον κομματισμό και το ρουσφέτι, από την αξιοποίηση της συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας των στελεχών της δημόσιας διοίκησης που θα εμπιστευτούμε δεν θα ωφεληθεί μόνο η Κυβέρνηση, θα ωφεληθεί η Ελλάδα.
Με πράξη του νέου Υπουργικού Συμβουλίου θα περικοπούν οι αποζημιώσεις του Πρωθυπουργού και των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου στο μισό. Θα ξεκινήσει η σύνταξη περιουσιολογίου συμβολικά από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και από όλους και όλες όσοι θα καταλάβουν αξιώματα και θέσεις κρατικής ευθύνης, ώστε να είναι άμεσα συγκρίσιμη η περιουσιακή τους κατάσταση πριν και μετά τη θητεία τους σε κυβερνητικές θέσεις.
Θα περικοπούν τα προνόμια των βουλευτών, όπως η τηλεφωνική ατέλεια, η χρήση αυτοκινήτων μισθωμένων από τη Βουλή. Θα περιοριστεί επίσης η δυνατότητα απόσπασης σε βουλευτικά γραφεία στελεχών της δημόσιας διοίκησης και μάλιστα από κρίσιμες υπηρεσίες με κενές οργανικές θέσεις, όπως είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.
Θα αντικαταστήσουμε τον ισχύοντα νόμο περί ευθύνης υπουργών που δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη θεσμική αυτο-ασυλία πονηρών πολιτευτών και στα πρώτα σχέδια νόμου της νέας Κυβέρνησης, Κυβέρνησης με πυρήνα την Αριστερά, αλλά Κυβέρνησης όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων περιλαμβάνονται:
Πρώτον, η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751,00 € για όλους ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Η επαναφορά του επιδόματος ανεργίας στα 461,5 € και η χορήγησή του για διπλάσιο χρόνο από το σημερινό, δηλαδή για δυο χρόνια. Η επαναφορά της μετενέργειας και της υποχρεωτικής επεκτασιμότητας των κλαδικών συμβάσεων.
Δεύτερον, η κατάργηση των ειδικών επιβαρύνσεων, των χαρατσιών για τα μικρομεσαία εισοδήματα και πρώτα απ’ όλα για τους άνεργους, τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους και όλους όσους ζουν στο όριο της φτώχιας.
Τρίτον, η νέα Σεισάχθεια με την ολική ή μερική διαγραφή δανειακών υποχρεώσεων των νοικοκυριών στις τράπεζες ανάλογα με την σημερινή τους κατάσταση και με την μείωση που έχει υποστεί το εισόδημά τους λόγω της κρίσης. Με την αντίστοιχη διαγραφή δανειακών υποχρεώσεων για τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες ανάλογα με την μείωση του κύκλου εργασιών τους. Με τη ρύθμιση των αγροτικών χρεών στις τράπεζες και την διασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων κάθε αγρότη, στα σημερινά τους επίπεδα. Με το πάγωμα κάθε διαδικασίας εκποίησης πλειστηριασμού περιουσιακού στοιχείου για δυο χρόνια.
Τέταρτον, η αναβάθμιση, η διεύρυνση των δικαιούχων και η σταθερή χρηματοδότηση του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.
Πέμπτον, η ανασύσταση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και της Εργατικής Εστίας.

Στις άμεσες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης περιλαμβάνονται:

Η επίτευξη των τριών παράλληλων και αλληλένδετων στόχων για την ανακοπή του κατήφορου στους μισθούς και στις συντάξεις, στις κοινωνικές δαπάνες, στην οικονομία και την κοινωνία συνολικά.

Του στόχου της υλικής ανακούφισης των θυμάτων της κρίσης, του στόχου της σταθεροποίησης της οικονομίας και της αποτροπής ακόμα πιο μαζικής και ακόμα μεγαλύτερης οικονομικής καταστροφής, της εμπέδωσης αισθήματος ασφάλειας και ελπίδας με τον περιορισμό της γενικευμένης ανασφάλειας για τη διαμόρφωση ορατών θετικών οικονομικών και κοινωνικών προσδοκιών και προοπτικών.

Στις άμεσες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης είναι, η πάταξη της διαφθοράς, της διαπλοκής και η επανεξέταση όλων των μεγάλων σκανδάλων κυρίως του σκανδάλου των σκανδάλων του τέως δικομματισμού. Του σκανδάλου της SIEMENS. Από Δευτέρα 18 σταματά στην Ελλάδα το καθεστώς της ατιμωρησίας. Όσοι νομίζουν ότι κουκούλωσαν τις βρωμιές τους και έσβησαν τα ίχνη τους, είναι γελασμένοι.

Η νέα Βουλή για πρώτη φορά με πλειοψηφία αδιάφθορων δυνάμεων, για πρώτη φορά με μειοψηφούσες τις δυνάμεις του μεταπολιτευτικού δικομματισμού της διαφθοράς και της διαπλοκής θα αναζητήσει και θα αποδώσει ευθύνες για τα μεγάλα σκάνδαλα της προηγούμενης περιόδου. Θα αναζητήσει και θα αποδώσει ευθύνες για την μετατροπή μιας διαχειρίσιμης κρίσης χρέους σε εθνική τραγωδία.

Αυτό που ζούμε τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας, είναι μια – επιτρέψτε μου την έκφραση – ιστορική διαδικασία λαϊκής χειραφέτησης. Είναι μια ιστορική διαδικασία ειρηνικής επανάστασης του λαού μας.
Οι δυνάμεις του χθες, όσο και αν προσπαθούν με την αρχιτεκτονική της λάσπης ή με το σύνδρομο του Νέρωνα, δηλαδή πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα ή προσπαθώντας να δουν από ψηλά την καταστροφή που έχουν δημιουργήσει, την Ρώμη να καίγεται δηλαδή και αποδίδοντας ευθύνες σε εμάς που ερχόμαστε τώρα ν’ αλλάξουμε αυτή τη κατάσταση, όσο και αν προσπαθούν, δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν το ασίγαστο πάθος του λαού μας για ζωή με αξιοπρέπεια.
Από Δευτέρα σταματούν οι δυνάμεις της εγχώριας διαπλοκής και της διεθνούς τοκογλυφίας να γράφουν μνημόνια. Γιατί ο λαός μας την Κυριακή θα γράψει ιστορία. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ την Κυριακή το βράδυ περνάνε στη λήθη της ιστορίας. Αφήνουν όμως πίσω τους ένα λαό λεηλατημένο, έναν τόπο ερειπωμένο.
Εμείς απλά αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Την βαριά ιστορική ευθύνη να ανοικοδομήσουμε τη χώρα από τα ερείπια του μνημονίου. ...Εμείς δεν πρόκειται να σας προδώσουμε ποτέ. Θα υπερασπιζόμαστε πάντοτε τα συμφέροντα του λαού, τα συμφέροντα του τόπου και θα λέμε πάντοτε την αλήθεια, για τις δυσκολίες και για τις δυνατότητες που θα έχουμε μπροστά μας. Με αυτό το στίγμα, με αυτό το πνεύμα, με αυτές τις αξίες θα πορευθούμε».

 

 

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


💬Αφήστε το σχόλιο σας

Τα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά

Δείτε επίσης τα τελευταία νέα με χρονολογική σειρά

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2019: Οι καλύτερες στιγμές του Νικ Καλάθη (photos+video)

10/09/2019 - 13:20:52 -

Πλήρης ταύτιση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη για το Κυπριακό

10/09/2019 - 13:19 - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είχε σήμερα, Τρίτη 10...

Google: Με 5 ευρώ αποκτάς πρόσβαση σε πλήθος επί πληρωμή εφαρμογών και παιχνιδιών για το Android smartphone σου

10/09/2019 - 13:17:55 -

Εγκρίθηκε ο διορισμός των Ν. Ταχιάου και Ν. Κουρέτα στην Αττικό Μετρό

10/09/2019 - 13:04 - Εγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής ο διορισμός του Νίκου Ταχιάου και...

Οι νέοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μαθαίνουν τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες

10/09/2019 - 12:37 - Για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, τον κανονισμό λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας...

Επιστροφή στη λίστα με τα Νέα - ειδήσεις
Θεματικά νέα

Πολιτικά άρθρα Τι δεν αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ για το μεταναστευτικό

Νότης Μαριάς

Στις 6 Αυγούστου δημοσιεύσαμε άρθρο μας με τίτλο «άμεση αποσυμφόρηση των νησιών του Αιγαίου εδώ και τώρα για λόγους εθνικής ασφάλειας» καθώς ήταν για...

Δείτε όλο το άρθρο
Η Νέα Κεντροαριστερά, ο Αλέξης Τσίπρας και… Οικολογία-Ανάπτυξη- Στήριξη

Η Νέα Κεντροαριστερά, ο Αλέξης Τσίπρας και… Οικολογία-ΑνάπτυξηΦώτης Κιζάκης Ποιος θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας της νέας εποχής; Πως θα προσεγγίσει η...

Δείτε όλο το άρθρο
ΣΥΡΙΖΑ, η πορεία προς ένα δυναμικό και ρηξικέλευθο συνέδριο;

ΣΥΡΙΖΑ, η πορεία προς ένα δυναμικό και ρηξικέλευθο συνέδριο;Νίκος Αλατάς Την 26η του Μάη στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί μια εξαιρετικά «βαριά»...

Δείτε όλο το άρθρο
Το δικαίωμα στη στέγη

Μάχη Μαργαρίτη

της Μάχης Μαργαρίτη Η αγγελία κυκλοφόρησε πρόσφατα σε προάστιο της βορειοανατολικής Αττικής: γκαρσονιέρα πρώτου ορόφου ενοικιάζεται στην τιμή των...

Δείτε όλο το άρθρο
3ος Κολυμβητικός Μαραθώνιος –Ο γύρος της Θύμαινας με 18χλμ κολύμβησης

Νάσος Μπράτσος

του Νάσου Μπράτσου Μία εξαιρετική αθλητική διοργάνωση, που ταυτόχρονα προβάλλει και το νησί, θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Public Issue (5-7-2019) - πολιτικό βαρόμετρο Πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ, που φτάνει ακόμη και τις 15,5 ποσοστιαίες μονάδες, καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για τις εκλογές της... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Rass για το Action24 (5-7-2019) Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ για τις εκλογές της Κυριακής δείχνει ακόμη μια δημοσκόπηση . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση που έγινε από την... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
«Έσπασε τα κοντέρ» η χθεσινή επισκεψιμότητα της 84ης ΔΕΘ

«Έσπασε τα κοντέρ» η χθεσινή επισκεψιμότητα της 84ης ΔΕΘ


Κορύφωση της κίνησης και του ενδιαφέροντος το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Έκθεσης. Εντυπωσιακή η χθεσινή συναυλία της Ελένης Φουρέιρα. Το δεύτερο...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο Πεδίο συγκρούσεων μεταξύ αστυνομίας - διαδηλωτών πάλι το κέντρο του Χογκ Κογκ Πεδίο συγκρούσεων μεταξύ αστυνομίας - διαδηλωτών πάλι το...

Πεδίο συγκρούσεων πάλι το κέντρο του Χογκ ΚογκΗ αστυνομία του Χονγκ Κονγκ χρησιμοποίησε σήμερα αντλίες νερού...

Νέα Τεχνολογίας Google Pixel 4XL: Σε όλο του το μεγαλείο (φωτογραφίες): Επιβεβαιώνονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά Google Pixel 4XL: Σε όλο του το μεγαλείο (φωτογραφίες):...

Το Pixel 4 XL ποζάρει σε νέες πραγματικές φωτογραφίες σήμερα, οι οποίες απεστάλησαν στο theverge.com. Ήδη το...

Κύπρος - Ειδήσεις Συνεργασία ΟΗΕ με Ε/κ και Τ/κ πλευρά για το συμβάν στη Λύση Συνεργασία ΟΗΕ με Ε/κ και Τ/κ πλευρά για το συμβάν στη Λύση

Τα Ηνωμένα Εθνη συνεργάζονται με τις δύο πλευρές για το ζήτημα που προέκυψε με την υποστολή της τουρκικής...

Ειδήσεις υγείας Κικίλιας: Λιγότερο από 5 μήνες θα διαρκούν οι διαδικασιές προσλήψεων στα νοσοκομεία Κικίλιας: Λιγότερο από 5 μήνες θα διαρκούν οι διαδικασιές...

Τη δέσμευση του ότι οι προσλήψεις στο χώρο της υγείας θα προχωρήσουν με πιο γοργούς ρυθμούς εξέφρασε σήμερα ο...

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Πρωταγωνιστής της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» θα γίνει μπαμπάς – Η ανακοίνωση στο Instagram Πρωταγωνιστής της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» θα γίνει...

H αποκάλυψη έγινε με μια φωτογραφία κι ένα μήνυμα στο Instagram.

Νέα για αυτοκίνηση MotoGP Misano - Σκηνικό Rossi vs Marquez: Πίσω από τις γραμμές! MotoGP Misano - Σκηνικό Rossi vs Marquez: Πίσω από τις...

MotoGP Misano - Σκηνικό Rossi vs Marquez: Πίσω από τις γραμμές! Έχετε βγάλει μαχαίρια και τα ακονίζετε...

Αγροτικά Νέα 30 startups 4ο  Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας 30 startups 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής...

Επενδυτές, αγρότες και περισσότερες από 30 startups από κάθε γωνιά του πλανήτη συμμετείχαν στο 4ο ...

Πολιτιστικά Νέα Πέθανε ο  φωτογράφος του «Tank Man» Πέθανε ο φωτογράφος του «Tank Man»

Ο Αμερικανός φωτογράφος Τσάρλι Κόουλ, δημιουργός μιας από τις διάσημες εικόνες του άγνωστου διαδηλωτή που...

Εκπαιδευτικά Νέα Συνελήφθη ο βασικός προμηθευτής  κυκλωμάτων που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Συνελήφθη ο βασικός προμηθευτής κυκλωμάτων που διακινούσαν...

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης της Ομάδας Παραεμπορίου της Διεύθυνσης...

Τουρισμός - Ειδήσεις Οινικές προτάσεις για το τριήμερο Οινικές προτάσεις για το τριήμερο

Με τον τρύγο να βρίσκεται σε εξέλιξη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, η περίοδος είναι ιδανική για μια...

Επιστήμη - ειδήσεις Ανακαλύφθηκε νερό σε πιθανώς κατοικήσιμο πλανήτη –Έλληνας ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας (video) Ανακαλύφθηκε νερό σε πιθανώς κατοικήσιμο πλανήτη –Έλληνας ο...

Την ύπαρξη υδρατμών στην ατμόσφαιρα ενός εξωπλανήτη, ο οποίος βρίσκεται στη δυνητικά φιλόξενη για ζωή ζώνη...

Ξεχωριστές ειδήσεις Μωρό γεννήθηκε τον 9ο μήνα, την 11η μέρα, στις 9:11 και ζύγιζε 9,11 λίβρες Μωρό γεννήθηκε τον 9ο μήνα, την 11η μέρα, στις 9:11 και...

Μία Αμερικανίδα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο αποκαλεί "μικρό θαύμα" γιατί γεννήθηκε την 11η...