ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες - Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι όλων των Δήμων (μαζί με τις συνενώσεις) των νομών:

 

 

Υποψήφιοι Περιφερειάρχες

 

 

Υποψήφιος ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, με τη στήριξη της Ν.Δ.  Υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες: Στη Θεσσαλονίκη, Απόστολος Τζιτζικώστας. Στην Πέλλα ο πρώην δήμαρχος Κρύας Βρύσης Θόδωρος Θεοδωρίδης. Στην Πιερία, η νομαρχιακή σύμβουλος Σοφία Μαυρίδου. Στην Ημαθία,  ο νυν  νομάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Στις Σέρρες ο πρώην δήμαρχος Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης. Στο Κιλκίς ο νομαρχιακός σύμβουλος Χρήστος Γκουντενούδης. Στη Χαλκιδική ο αντινομάρχης Ιωάννης Γιώργος.

 Από το ΠΑΣΟΚ, ο  τέως υφυπουργός Οικονομίας, ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, βουλευτής Σερρών, Μάρκος Μπόλαρης.

Υποψήφιος από το ΚΚΕ είναι ο Κωνσταντινίδης Θεοδόσης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ και Τοπογράφος. ενώ υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες: Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Ζιώγας, Χαλκιδικής ο Άγγελος Τζέκης, Σερρών η Τιμοθέα Ρακιτζή, Πέλλας ο Αλέκος Ουγγρίνος, Ημαθίας ο Χρήστος Τρεμπελής, Πιερίας ο Γιάννης Σκούφας, Κιλκίς ο Κωνσταντίνος Χαλίτσιος.

Υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΝ, ο βουλευτής Τάσος Κουράκης

 Η «Δημοκρατική Αριστερά» ανακοίνωσε ότι στηρίζει την πρώην βουλευτή Ασημίνα Ξηροτύρη.

Υποψήφιος με τη στήριξη του ΛΑΟΣ, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Υποψήφιος, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων, Μιχάλης Τρεμόπουλος

Υποψήφιος με την στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο γιατρός Γιάννης Κούτρας. Στον ίδιο συνδυασμό υποψήφιος ντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Υποψήφιοι Δήμαρχοι

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  

Δήμος Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκης, Τριανδρίας)

Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας.

Ανεξάρτητος υποψήφιος ο  Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και την  «Δημοκρατική Αριστερά».

Υποψήφιος με τη στήριξη του ΚΚΕ, ο  Σωτήρης Ζαριανόπουλος

Ανεξάρτητη υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας Μάκης Στεργίου και έλαβε τη στήριξη του ΛΑΟΣ

Υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης

Υποψήφιος ο δημοσιογράφος Χρήστος Μάττης με την υποστήριξη των Οικολόγων - Πράσινων και ορισμένων παρατάξεων της «Διακομματικής».

 Υποψήφιος ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αναγέννησης», πρώην υπουργός Στέλιος Παπαθεμελής.

Εν αναμονή μέχρι να ανακοινώσουν εάν θα συνεχίσουν την «κούρσα» της εκλογικής μάχης,  ο ανεξάρτητος υποψήφιος ο πρώην πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Νίκος Ευθυμιάδης και ο δημοτικός σύμβουλος  στον δήμο, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.

Ανεξάρτητοι υποψήφιοι ο επικεφαλής της ΜΚΟ «Ελληνική Πολιτιστική Δράση», Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και η Ελένη Βουγιουκαλάκη (Μπιρμπίλη).

Δήμος Καλαμαριάς

Υποψήφιος ο νυν δήμαρχος, Θεοδόσης Μπακογλίδης, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Ανακοίνωσαν υποψηφιότητα και ζητούν τη στήριξη από τη Ν.Δ, ο νομαρχιακός σύμβουλος Γιάννης Χαραλαμπίδης, αλλά και ο γνωστός ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος είχε υποστηριχθεί και στις προηγούμενες εκλογές. Επίσης παραμένει το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Παναγιώτη Κοκκόρη. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Δαμιανός Παπαδόπουλος. Υποψήφιος με τον ΣΥΝ, ο Μιχάλης Παναγιωτίδης. Υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους, ο  Αργύρης Μπούρας.

Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου

Υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο προερχόμενος από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, Απόστολος Καφαρίδης. Διχασμένη η ΝΔ στο δήμο, καθώς ανακοίνωσαν υποψηφιότητα τόσο ο δήμαρχος Ευόσμου Δημήτρης Χατζηβρέττας, ο δήμαρχος Ελευθερίου-Κορδελιού Στάθης Λαφαζανίδης και ο πρώην αντιδήμαρχος Ευόσμου, Πέτρος Σούλας. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Κώστας Γκουτζηγιάννης. Υποψήφιος με τον ΣΥΝ ο Ανέστης Βασιλειάδης.

Δήμος Νεάπολης - Συκεών (Συκεών, Αγίου Παύλου, Νεαπόλεως, Πεύκων)

Υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος Συκεών Σίμος Δανιηλίδης. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Χαράλαμπος Βέλλης. Ανεξάρτητος υποψήφιος, ο ελληνικής καταγωγής Ρώσος ηθοποιός, Ευκλείδης Κιουρτζίδης. Ανεξάρτητος υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωτήρης Σιωμάδης

Δήμος Παύλου Μελά (Σταυρουπόλεως, Πολίχνης,  Ευκαρπίας).

Υποψηφιότητα ανακοίνωσαν όλοι οι νυν «πράσινοι» δήμαρχοι: Σάββας Σερασίδης (δήμαρχος Σταυρόπολης ), Κώστας Θεοδωρίδης (δήμαρχος Πολίχνης). Από το χώρο της ΝΔ, ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Υποψήφια με το ΚΚΕ, η Σοφία Καλαντίδου. Υποψήφιος ο Τάκης Θεοδοσιάδης, με τη στήριξη του ΣΥΝ- Δημοκρατικής Αριστεράς).Αναξάρτητος υποψήφιος και ο Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Υποψήφιος με τη Ν.Δ, ο Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχος Αμπελοκήπων. Υποψήφια με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, η Βούλα Τεκτονίδου. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Γιάννης Κατσαρός

Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη (Πανοράματος, Πυλαίας, Χορτιάτη)

Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ και του ΛΑΟΣ, ο δήμαρχος Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Ανακοίνωσε υποψηφιότητα με στήριξη από το ΠΑΣΟΚ, ο νομαρχιακός σύμβουλος  Νίκος Νυφούδης. Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ, ο Οδυσσέας Τζαμάλ Μαάιτα. Ανεξάρτητος υποψήφιος ο Απόστολος Αντωνούδης.

Δήμος Χαλκηδόνος (Χαλκηδόνος, Αγίου Αθανασίου, Κουφαλίων)

Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο  Δήμαρχος Αγ. Αθανασίου, Αραμπατζής Αριστείδης. Υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ ο Μαυρουδής  Μηντσιούδης. Ανεξάρτητη υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κουφαλίων Δημήτρης Μπελίδης. Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ, ο Σάββας Μωυσίδης. Κοινό ψηφοδέλτιο των Π. Δαϊκούδη -Ι. Μπίκου.

Δήμος Δέλτα (Εχεδώρου, Αξιού, Χαλάστρας)

Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο δήμαρχος Αξιού, Γιουτίκας Νικόλαος. Υποψήφιος ο δήμαρχος Εχεδώρου, Σπύρος Σταματάκης, πρώτος στις δημοσκοπήσεις, αναμένει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, την οποία διεκδικεί επίσης ο δήμαρχος Χαλάστρας Γ. Ουζούνης. Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ, ο Ανέστης Πετρίδης.

Δήμος Ωραιοκάστρου (Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας, Καλλιθέας)

Υποψήφια με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, η Χριστίνα Αλίρη. Υποψήφιοι αναμένοντας τη στήριξη της Ν.Δ, και τρεις γαλάζιοι δήμαρχοι. Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Νίκος Μπάτος, ο δήμαρχος Μυγδονίας, Αστέριος Γαβότσης (ανακοίνωσε  υποψηφιότητα) και ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Σαραμάντος (ο οποίος ανακοίνωσε επίσης, ανεξάρτητη υποψηφιότητα). Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ, ο Άγγελος Θέμελης.

Δήμος Λαγκαδά (Λαγκαδά, Λαχανά, Ασσήρου, Σοχού, Καλλινδοίων, Κορωνείας, Βερτίσκου)

Τη στήριξή της στον δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Καραγιάννη, ανακοίνωσε η ΝΔ. Υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ,  ο δήμαρχος Ασσήρου, Δημήτρης Ράβναλης. Υποψήφιος του ΚΚΕ, είναι ο Φίλιππος Γεωργουδάκης. Επίσης ανακοίνωσαν υποψηφιότητα οι «γαλάζιοι» Σταύρος Καμαρούδης και Γιάννης Αναστασιάδης και ο «πράσινος» Γιώργος Ρόκος.

Δήμος Θερμαϊκού (Θερμαϊκού, Επανομής, Μηχανιώνας)

Ανακοίνωσε ανεξάρτητη υποψηφιότητα ο δήμαρχος Επανωμής, Απόστολος Οικονομίδης Λάκης. Υποψήφιος θα είναι και ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής μάλλον εξασφαλίζει την υποστήριξη της Ν.Δ. Ανακοίνωσε ανεξάρτητη υποψηφιότητα ο Γρηγόρης Παραδείσης. Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο  δήμαρχος Νέας Μηχανιώνας Γιάννης Μαυρομάτης και προσβλέπει στη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Υποψήφια δήμαρχος με το ΚΚΕ, η Ντίνα Μόραλη.

Δήμος Θέρμης (Θέρμης, Μίκρας, Βασιλικών)

Υποψήφιος ο δήμαρχος θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο επιχειρηματίας Νίκος Βεζυρτζής. Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης.

Δήμος Βόλβης (Αγίου Γεωργίου, Μαδύτου, Αρεθούσας, Απολλωνίας, Ρεντίνας, Εγνατίας)

Υποψήφιος ο πρώην βουλευτής και αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Δημήτρης Γαλαμάτης, με τη στήριξη της ΝΔ. Στο ΠΑΣΟΚ θα κονταροχτυπηθούν ο δήμαρχος Ρεντίνας Α. Στόιτσας και ο δήμαρχος Α. Γεωργίου Α. Φραντζής .Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ η Βάσω Πολυζωίδου.

 

ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ   

Δήμος Κιλκίς (Κιλκίς, Κρουσσών, Χέρσου, Πικρολίμνης, Μουριών, Γαλλικού, Δοϊράνης)

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο δήμαρχος Κιλκίς Τάκης Τερζίδης  και στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ. Ανεξάρτητη υποψηφιότητα ανακοίνωσε και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αφεντουλίδης. Υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ, ο νομάρχης Ευάγγελος Μπαλάσκας . Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ, ο Ιωάννης Φαχουρίδης

Δήμος Παιονίας (Πολυκάστρου, Ευρωπού, Αξιούπολης, Γουμένισσας, κοινότητα Λιβαδίων)

Υποψήφια η σημερινή δήμαρχος Αξιούπολης Σόνια Συμεωνίδου -Νούλα, η νομαρχιακή σύμβουλος Αθανασία Λιάρτση - Σταυροπούλου. Επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του, ο πρώην δήμαρχος Πολυκάστρου, Τάκης Κουλίνας . Υποψηφιότητα ανακοίνωσε και ο  τέως αντινομάρχης Κιλκίς Στέφανος Τσιόνκης , αλλά και ο  επιχειρηματίας  Χρήστος Δραγανίδης, οι οποίοι συμφώνησαν να αποδεχθούν τη στήριξη του κόμματος. Υποψήφιος και ο Θανάσης Λαπόρδας. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Οργαντζής Ακίνδυνος (Ακης).


ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ  

Δήμος Έδεσσας (Βεγορίτιδας και Έδεσσας)

Υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος Γιάννης Σόντρας. Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γιάννου. Έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα και ο πρώτος σε σταυρούς δήμ. σύμβουλος και αναπλ. Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ, Γιάννης Μουράτογλου. Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ ο Μιχάλης Φουνταλής.

Δήμος Αλμωπίας (Αριδαίας και Εξαπλατάνου)

Κέρδισε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ ο Δημήτρης Πασόης. Υποψήφιος, ο δήμαρχος Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης και ο πρώην δήμαρχος Αριδαίας, Χρήστος Μπίνος, περιμένουν  στήριξη από τη ΝΔ. Υποψηφιότητα έχουν ανακοινώσει επίσης ο Χαρανίδης Θεόδωρος καθώς και ο Νικόλαος Φτίκας, με τη στήριξη του ΚΚΕ.

Δήμος Σκύδρας (Μενηίδος και Σκύδρας)

Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο πρώην βουλευτής Ιορδάνης Τζαμτζής. Από τον ίδιο χώρο, ο Κώστας Καρασαρλίδης, ανακοίνωσε υποψηφιότητα. Από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος έχει εκφράσει ανοιχτά ο δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης, ενώ υποψήφιος ανακοίνωσε ότι θα είναι και ο  δήμαρχος Μενηίδος, Τάσος Παπαδόπουλος. Υποψήφιος με τη στήριξη του ΚΚΕ, ο Μάνος Κανάκης

Δήμος Πέλλας (Γιαννιτσών, Κύρρου, Πέλλας, Κρύας Βρύσης, Μεγάλου Αλεξάνδρου)

Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο Στάμκος Γρηγόρης, γεωπόνος. Ο δήμαρχος Γιαννιτσών Νίκος Παπανικολάου ανακοίνωσε υποψηφιότητα και στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ. Υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπάμπης Γκιόνογλου . Ανακοίνωσε υποψηφιότητα και ο δικηγόρος Δημήτρης Νικέζης. Από το ΚΚΕ στήριξη θα δοθεί στον Χρήστο Σίσκο.  

ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 

Δήμος Βέροιας (Βέροιας, Αποστόλου Παύλου, Δοβρά, Βεργίνας, Μακεδονίδος)

Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο πρώην Βουλευτής Ημαθίας Τσαβδαρίδης Λάζαρος. Υποψήφια με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, η δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου. Υποψήφια δήμαρχος με το ΚΚΕ η Ιωάννα Σοφρόνωφ. Ανεξάρτητος υποψήφιος, ο νυν δήμαρχος Δοβρά Χρήστος Τσιούντας και ο νυν  δήμαρχος Αποστόλου Παύλου, Απόστολος  Νεστορόπουλος.

Δήμος Αλεξάνδρειας (Αλεξανδρείας, Πλατέος, Μελίκης, Αντιγονιδών)

Ο δήμαρχος Πλατέος Φώτης Δημητριάδης, υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ . Υποψήφιος είναι  και ο δήμαρχος Χαράλαμπος Γκιόνογλου, ο οποίος αναμένει στήριξη από το ΠΑΣΟΚ. Υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, ο Θανάσης Τσιάπλας

Δήμος Νάουσας (Νάουσας, Ανθεμίων, Ειρηνουπόλης)

Υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος Αναστάσιος Καραμπατζός.  Ανεξάρτητη υποψήφια η  Ίλια Ιωσηφίδου. Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο Βασίλης Γώγος. Υποψήφιος με τη στήριξη του ΚΚΕ, ο Γιώργος Καρτσιούνης.

ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δήμος Δίου - Ολύμπου (Ανατολικού Ολύμπου, Δίου, Λιτοχώρου)

Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο  Κώστας Δημόπουλος. Υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Λάππας. Υποψήφιοι ο Θανάσης Τσιφοδήμος, ο πρώην δημάρχου Λιτοχώρου Γιώργος Παπαθανασίου. Υποψήφια με τη στήριξη του ΚΚΕ, η Κατερίνα Κουρίτα  και με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γρηγόρης Βεγλιρής. Υποψήφιος «Πρωτοβουλίας Πολιτών» και ο Χρήστος Καραφουλίδης.

Δήμος Πύδνας- Κολινδρού (Αιγινίου, Κολινδρού, Μεθώνης, Πύδνας)

Υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ, ο Πολύζος Ευάγγελος, πρώην βουλευτής. Υποψήφιος ο δήμαρχος Πύδνας Δημήτρης Βασιλειάδης ενώ διεκδικούν το χρίσμα και ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Λαγδάρης και ο  δήμαρχος Κολινδρού, Θωμάς Σολοποτιάς, ο Βασίλης Κόντος, δήμαρχος Αιγινίου, Ευγένιος Παπαδόπουλος. Υποψήφιος με τη στήριξη του ΚΚΕ, ο Κώστας Δανιηλίδης

Δήμος Κατερίνης (Ελαφίνας, Κατερίνης, Κορινού, Παραλίας, Πέτρας, Πιερίων)

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης και έλαβε στήριξη από τη ΝΔ. Υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Μηλιώτης. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Νίκος Σαλπιστής.Υποψήφιος, ο δήμαρχος Κορινού Νίκος Αβραμίδης. Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Ανέστης Μωϋσιάδης. Ανεξάρτητος υποψήφιος ο Νίκος Βραμίδης. Υποψήφιος με την «Πρωτοβουλία Πολιτών», ο Αντώνης Μάντζιος.


ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Δήμος Σερρών (Σερρών, Καπετάν Μητρουσίου, Λευκώνα, Σκουτάρεως και τις κοινότητες Άνω Βροντούς, Ορεινής)

Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο γιατρός Μηλίδης Θεόδωρος. Υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο νυν νομάρχης, Στέφανος  Φωτιάδης. Ανεξάρτητος υποψήφιος, ο πολιτευτής της ΝΔ, Στάθης Πανταζής. Υποψήφια με το ΚΚΕ, η κ. Σαραντίδου. Ανεξάρτητος υποψήφιος, ο Παναγιώτης Κοτρώνης.

Δήμος Σιντικής (Κερκίνης, Πετριτσίου, Σιδηροκάστρου, κοινότητες Αγκίστρου, Αχλαδοχωρίου, Προμαχώνος)

Υποψήφιοι οι δήμαρχοι Σιδηροκάστρου Αθανάσιος Σπάσης (από το χώρο της ΝΔ) και Ευάγγελος Παπάζογλου (από το χώρο του ΠΑΣΟΚ). Ανακοίνωσαν επίσης υποψηφιότητα ο πρώην δήμαρχος Πετριτσίου, Θεόδωρος Ταλιουρίδης(από το χώρο της ΝΔ), ο Απόστολος Καρύδας( πρώην υποψήφιος νομάρχης Σερρών με το ΠΑΣΟΚ), ο Νίκος Δεμερτζής (πρώην Αντινομάρχης και νυν Νομαρχιακός Σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ), ο Φώτης Δαμουχτσίδης (από το χώρο της ΝΔ) και  Σάββας Καραβασιλείου.

Δήμος Βισαλτίας ( Αχινού, Βισαλτίας, Νιγρίτης, Τραγίλου)

Υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο Χαράλαμπος Γιαμακίδης. Υποψήφιοι που αναμένουν στήριξη από τη Ν.Δ, οι Δημήτρης Καλαϊτζής, Χρυσόστομος Γκαντίδης. Ανεξάρτητοι υποψήφιοι, η δήμαρχος Νιγρίτας Αγγελική Μίκα  και ο  Χαρίσης Κοτσάμπαππας.

Δήμος Εμμανουήλ Παππά (Εμμανουήλ Παππά, Στρυμώνα)

Υποψήφιος ο δήμαρχος Στρυμόνα Βασίλης Κετσετζής, αναμένει στήριξη από τη Ν.Δ. Υποψήφιος ο πρώην δήμαρχος Ευάγγελος Δεδούσης, αναμένει στήριξη από το ΠΑΣΟΚ. Ανεξάρτητος υποψήφιος, ο Δημήτρης Μπεντιούλης. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο κ. Νικητόπουλος. Ανακοίνωσε υπερκομματική υποψηφιότητα, ο νομαρχιακός σύμβουλος Βαγγέλης Καλαθάς

Δήμος Αμφίπολης (Αμφίπολης, Κορμίστας, Πρώτης, Ροδολίβους)

Υποψηφιότητα ανακοίνωσαν ο πρώην  νομαρχιακός σύμβουλος  Γιώργος Βογιατζής, ο δήμαρχος Αμφίπολης Πέτρος Πετρίδης, ο δήμαρχος Ροδολίβους Χαρίτων Κατσάρας, ο πρώην δήμαρχος Ροδολίβους  Κώστας Τσιρογιάννης ,  ο Κωνσταντίνος Μελίτος και ο  Γιώργος Γάλλος. Εάν ανακοινωθούν στηρίξεις των κομμάτων θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο.

Δήμος Νέας Ζίχνης (Αλιστράτης, Νέας Ζίχνης)

Υποψήφιοι θα είναι και οι δύο δήμαρχοι, Ανδρέας Δάϊρατζης, ανεξάρτητος  που προσδοκά τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και Γιώργος Μαδεμλής που έλαβε τη στήριξη της ΝΔ. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Αθανάσιος Αθανασιάδης

Δήμος Ηρακλείας (Ηρακλείας, Σκοτούσσης, Στρυμωνικού) 

Ανεξάρτητος υποψήφιος, ο δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης. Υποψήφιος, ο Τάσος Γεωργιάδης. Ανεξάρτητος υποψήφιος ο  Νίκος Σελαλματζίδης. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο κ. Σερέτης


ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δήμος Πολυγύρου (Ανθεμούντα, Ορμυλίας, Ζερβοχωρίων, Πολυγύρου)

Υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ, ο νομάρχης Αστέριος Ζωγράφος. Υποψήφιος ο  Κώστας Μπογδάνος, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Ανεξάρτητος υποψήφιος ο νυν δήμαρχος Πολυγύρου Θεόδωρος Καπλάνης, από το χώρο της ΝΔ.Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Νικόλαος Παρθενιώτης

Δήμος Νέας Προποντίδας (Καλλικράτειας, Μουδανιών Τρίγλιας)

Ο δήμαρχος Μουδανιών Ανδρέας Παπαγιάννης ανακοίνωσε ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ, ο Ιορδανίδης Δαμιανός, πρώην δήμαρχος Μουδανιών. Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον δήμαρχο Τρίγλιας, Κώστα Σγουρή.  Από τον χώρο της ΝΔ, ο τέως δήμαρχος Μουδανιών Δαμιανός Ιορδανίδης έχει δηλώσει υποψήφιος. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Δημήτρης Ζαχαριάδης

Δήμος Σιθωνίας ( Σιθωνίας, Τορώνης)

Υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο Άγγελος Πράτσας.  Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο Τζίτζιος Ιωάννης, Αντινομάρχης Χαλκιδικής. Ανακοίνωσαν υποψηφιότητα ο δήμαρχος Σιθωνίας Δημήτρης Ρεβενικιώτης και ο δήμαρχος Τορώνης, Κυπαρίσσης Ντέμπας. Υποψήφιος ο πρώην βουλευτή της Ν.Δ, Βαρσάμης Γιοβανούδας. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Τάκης Ξανθόπουλος  και με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, η Κυριακή Μάλαμα.

Δήμος Κασσάνδρας (Κασσάνδρας ,  Παλλήνης)

Υποψήφιος με τη στήριξη της Ν.Δ, ο Καπούλας Κωνσταντίνος, δήμαρχος Παλλήνης. Ανεξάρτητος υποψήφιος, ο Βασίλης Παπαγιάννης. Υποψήφιος με το ΚΚΕ, ο Μάκης Ποτίογλου. Υποψήφιος, ο δήμαρχος Κασσάνδρας Αριστείδης Κανέλης. Ανεξάρτητος υποψήφιος ο Φώτης Μπέλλος.

Δήμος Αριστοτέλη (Αρναίας, Παναγίας, Σταγίρων - Ακάνθου)

Ανεξάρτητος υποψήφιος ο  πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πάχτας. Υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ, ο Λαζάρου Λάζαρος, Δήμαρχος Αρναίας. Υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος Σταγείρων- Ακάνθου - Ιερισσού, Μιχάλης Βλαχόπουλος. Ανεξάρτητος υποψήφιος  ο μαιευτήρας, Απόστολος Σιώκος.

 

Πολιτικά άρθρα Τι δεν αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ για το μεταναστευτικό

Νότης Μαριάς

Στις 6 Αυγούστου δημοσιεύσαμε άρθρο μας με τίτλο «άμεση αποσυμφόρηση των νησιών του Αιγαίου εδώ και τώρα για λόγους εθνικής ασφάλειας» καθώς ήταν για...

Δείτε όλο το άρθρο
Μετρό - Γιατί διχάζουν τη Θεσσαλονίκη πάλι;

Γιάννης Μαγκριώτης

Η Θεσσαλονίκη είχε και έχει μεγάλα πλεονεκτήματα από τη θέση της και την ιστορική της εξέλιξη. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλούς τομείς και σε...

Δείτε όλο το άρθρο
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητους

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και ... αναλφάβητουςΟ ξεκάθαρος στόχος της κυβέρνησης για μείωση των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,...

Δείτε όλο το άρθρο
Υπουργείο Ζέσης και Θέρμης

Υπουργείο Ζέσης

και ΘέρμηςΠαντελής Μπουκάλας Οπου, κάποια στιγμή, του κύκλου τα γυρίσματα σε φέρνουν στη δυσάρεστη θέση να πεις καλό λόγο για τον κ. Μάκη Βορίδη. Οχι...

Δείτε όλο το άρθρο
Η κρίση κοινωνικής εκπροσώπησης: ιδέες από τη συζήτηση για την οργάνωση των κομμάτων

Η κρίση κοινωνικής εκπροσώπησηςΒάλια Αρανίτου Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει για τα καλά στους κόλπους της Αριστεράς μια ευρεία...

Δείτε όλο το άρθρο
Δείτε όλα τα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Δημοσκόπηση της Marc για το «Πρώτο Θέμα» (8-9-2019) Στις 16,1 ποσοστιαίες μονάδες παρουσιάζει το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Marc .Συγκεκριμένα, από τη δημοσκόπηση που... Δείτε περισσότερα Δημοσκόπηση της Public Issue (5-7-2019) - πολιτικό βαρόμετρο Πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ, που φτάνει ακόμη και τις 15,5 ποσοστιαίες μονάδες, καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για τις εκλογές της... Δείτε περισσότερα
Αναζήτηση δημοσκόπησης
Μέσο Δημοσίευσης
Επωνυμία Εταιρείας
Ημερομηνία      Από:
Δημοσίευσης   Έως:

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις
Νέα της HELEXPO
263.737 επισκέπτες στην 84η ΔΕΘ

263.737 επισκέπτες στην 84η ΔΕΘ


Οι Θεσσαλονικείς -και όχι μόνο- «αγκάλιασαν» τη φετινή διοργάνωση και γιόρτασαν για μία ακόμα χρονιά με τον ιστορικό θεσμό της πόλης Πάνω από το...


Δείτε θέμα και σχόλια
Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter

Τα στοιχεία σας είναι εμπιστευτικά!
Νέα από τον Κόσμο Μικρή πτώση στην τιμή πετρελαίου, η Σ. Αραβία δεν ακολουθεί την γραμμή ΗΠΑ Μικρή πτώση στην τιμή πετρελαίου, η Σ. Αραβία δεν ακολουθεί...

Το Ριάντ απέφυγε να αποδώσει στο Ιράν τις επιθέσεις, που έχουν εκτοξεύσει τις τιμές αργού, ζητώντας την...

Νέα Τεχνολογίας Πιο μεγάλο από τον Ήλιο: Βρέθηκε το βαρύτερο και πυκνότερο άστρο νετρονίων Πιο μεγάλο από τον Ήλιο: Βρέθηκε το βαρύτερο και πυκνότερο...

Οι 2,17 ηλιακές μάζες που ζυγίζει το συγκεκριμένο άστρο, είναι πολύ κοντά στο θεωρητικό όριο συμπιεσμένης...

Κύπρος - Ειδήσεις Άρχισαν εργασίες ανάπλασης της λ. Κυριάκου Μάτση Άρχισαν εργασίες ανάπλασης της λ. Κυριάκου Μάτση

Κλειστό είναι τμήμα της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στη Λευκωσία, από τη συμβολή με την οδό Στέλιου Μαυρομάτη...

Ειδήσεις υγείας Πέτρες στη χολή: 5 σημάδια που στέλνει το σώμα (εικόνες) Πέτρες στη χολή: 5 σημάδια που στέλνει το σώμα (εικόνες)

Οι πέτρες στη χολή είναι το συχνότερο πρόβλημα της χοληδόχου κύστης.

Ψυχαγωγία - ειδήσεις Ελένη Μενεγάκη: Aποχώρηση - βόμβα από την εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη: Aποχώρηση - βόμβα από την εκπομπή της

Όλο εκπλήξεις φέτος η Ωραία Ελένη

Νέα για αυτοκίνηση Η Opel στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης Η Opel στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Δυναμική είναι η παρουσία της Opel στο φετινό Σαλόνι της Φρανκφούρτης που θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις...

Αγροτικά Νέα 30 startups 4ο  Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας 30 startups 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγροδιατροφικής...

Επενδυτές, αγρότες και περισσότερες από 30 startups από κάθε γωνιά του πλανήτη συμμετείχαν στο 4ο ...

Πολιτιστικά Νέα Ο Eric Burdon για την Ελλάδα, τη ροκ και τη ζωή (video) Ο Eric Burdon για την Ελλάδα, τη ροκ και τη ζωή (video)

Στην Ελλάδα επέστρεψε για τη μεγάλη συναυλία, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, ο Eric Burdon, θρύλος...

Εκπαιδευτικά Νέα Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2019 Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2019

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα του υπουργείου παιδείας για τις εγγραφές πρωτοετών...

Τουρισμός - Ειδήσεις Οινικές προτάσεις για το τριήμερο Οινικές προτάσεις για το τριήμερο

Με τον τρύγο να βρίσκεται σε εξέλιξη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, η περίοδος είναι ιδανική για μια...

Επιστήμη - ειδήσεις Ανακαλύφθηκε νερό σε πιθανώς κατοικήσιμο πλανήτη –Έλληνας ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας (video) Ανακαλύφθηκε νερό σε πιθανώς κατοικήσιμο πλανήτη –Έλληνας ο...

Την ύπαρξη υδρατμών στην ατμόσφαιρα ενός εξωπλανήτη, ο οποίος βρίσκεται στη δυνητικά φιλόξενη για ζωή ζώνη...

Ξεχωριστές ειδήσεις Καυγαδάκι προκάλεσε παραλίγο τραγωδία σε αγώνα autocross Καυγαδάκι προκάλεσε παραλίγο τραγωδία σε αγώνα autocross

Τέσσερις θεατές χρειάστηκε να νοσηλευτούν.